| sebastyancuidiny a întrebat:

Salut, vreau si eu cateva idei, cum sa ma asortez, ce sa port...de revelion.in sus.
-1, 85 ' 80kg, ochi caprui
-par blond, tuns scurt, o sa-mi fac o freza...gen arici
-o sa se tina intr-un apartament, intre prieteni
-o sa port o pereche de blugi albastru inchi... mai stramti dar nu mulati, destul de lejeri
-o pereche de ghete mai sport, negre
Ce sa port in sus? Ce imi sugerati? Camasa, tricou, camasa si tricou pe dedesubt? Apreciez orice sugestie, vestimentatia pe care ma decid sa o port o sa primeasca fundă.

5 răspunsuri:
| SweetSecrets a răspuns:

Eu zic sa iti pui o camasa deschisa la culoare, avand in vedere ca blugii sunt albastru inchiswinking, insa daca vin doar baieti la petrecere iti poti pune un tricou mai lejer. Distractie placutahappy! Fundabatting eyelashes?

| Sexonfire a răspuns:

Pai...un tricou, sau o camasa sport gen d'aia larga in carouri, cu manecile suflecate b-)

| sebastyancuidiny explică:

Aaah, si tenul deschis.

| xLemonish a răspuns:

Pai avand in vedere ca blugii sunt mai stramti si inchisi la culoare cum a zis si SweetSecrets in sus trebuie sa porti ceva mai deschis la culoare... poti purta o camasa cu manecile trei-sferturi sau sa le sufleci tu... nu neaparat in carouri. poate si gri deschis sau alba putin mai sifonata si ar fi dragute niste bretele dinacelea ori sa ti le pui cum se poarta ele, ori sa le lasi sa atarne in jos. sa nu uiti sa te dai cu parfum laughing)
si daca vor fi si fete, bafta la agatat.winking

| rapperboy21 a răspuns:

Frate nu ne intereseaza pe. unii cu ce te.imbraci sau din astea descurcate singur baftawinking