1. Doar cosuri, cam cel mai util din zecile de creme pe care le-am incercat. Singurul "defect" este ca dupa o utilizare de aproximativ doua luni tenul se obisnuieste cu el si trebuie sa faci o pauza.
2. Ar trebui sa il aiba orice farmacie.
3. In jur de 50 de lei, dar daca esti elev il poti obtine gratuit cu o reteta data de medicul de familie(trebuie mai intai sa mergi la acesta si sa iti dea reteta compensata).
Bafta!
Buna!
Am folosit Zineryt, acum ceva vreme. Te ajuta sa scapi de cosuri.
Din farmacie il iei, costa in jur de 50 de lei si trebuie sa te dai cam 2 luni ( dupa faci pauza, se obisnuieste tenul cu el si trebuie sa te dai mereu).
Buna.Da este bun.mie mi-a folosit asta si pentru ca pe toata durata tratamentului m-am abtinut sa nu mai pun asa des mana pe fata si nici sa mai innebunesc cosurile.O prietena de-a mea mi-a zis ca probabil fata ei s-a obosnuit cu Zineryt, cand nu se mai da cu el ii apare iar..Si mie imi mai apar din cand in cand ..mai ales in aceea perioada a lunii.Dar e mult mai bine acum, ma repet si pentru ca am inceput cat de cat sa ma dezobisnuiesc in a mai zapaci cosurile.Il gasesti la farmacie.La bella dona am auzit ca sunt preturile mai ieftine.Costa pana in 50 de lei..nu stiu daca s-a mai scumpit.
kalakkas întreabă: