E nuantator, rezista destul, sticla aia nu o termini niciodata si e al naibii de bun, serios. Am avut si eu unul mov, si a prins de minune pe parul meu saten inchis. A rezistat cam 5-6 spalari apoi intensitatea culorii a inceput sa scada treptat. Eu nu am avut nevoie de decolorare, mi-a prins asa destul de bine.
Eu am avut o colega bruneta care si-a facut suvite cu Movie Colors rosu, si i-au iesit super.
Mi-a parut rau ca a trebuit sa-l arunc acum cateva zile, ca expirase [a fost in termen cam 2 ani] si mai aveam jumatate din el [se consuma greu].
Exista si nuantator[ vopsea fara amoniac ] dar si vopsea permanenta. Daca culoarea parului tau e inchisa [ si esti si vopsita ] nu va prinde niciuna fara decolorare. Daca parul tau e natural [ nevopsit ]vei reusit cu vopsea permanenta sa obtii un verde/albastru acceptabil [ nu la fel de frumos ca dupa decolorare ].
Oricum, nu-ti recomand sa te vopsesti singura acasa. Du-te la un salon profesional, mai ales daca vrei si decolorare
Eu am stat cu parul prins la piscina si am inotat sub apa, nu s-a intamplat nimic. Mie mi-a iesit culoarea din par doar cu apa calda si sampon. Piscina nu cred ca o sa fie afectata, in schimb, se prea poate sa ramana cateva urme albastre pe hainele tale daca te imbraci si ai parul foarte ud.
Aww, dragut. Dar daca ma trasneste vreo iesire la piscina & co. se trezesc patronii cu piscina colorata?
Nu e un nuantator, poate fi vorba de vopsea permanenta sau vopsea fara amoniac care se va duce in timp respectiv dupa 28 de spalari { eu am folosit vopsea fara amoniac, dar nu poti sa folosesti orice culoare, depinde de nuanta parului tau :d } Si pentru o vopsea verde sau albastra nu stiu ce sa zic, necesita decolorarea pentru a iesi aceste culori, din curiozitate treci pe la un salon si intreaba!
Anonim218 întreabă: