| Sticket a întrebat:

zilele astea o sa ma epilez pe picioare am par de 1 cm-1.5 cm deci ar fi bine sa il tund inainte? am auzit ca daca e mai scurt te doare mai putin, e adevarat?

9 răspunsuri:
| TeDrqq a răspuns:

Esti baiat presupun, nu inteleg de ce 60% din baieti se epileaza pe picioare, frate nu sunteti femei.

| Sticket explică (pentru TeDrqq):

Omule nu cred ca tu pe la 16-17 ani ai avut (in caz ca ai atatia ani) mai mult par pe picoare decat taicatu si foarte des si crede-ma ca daca aveam mai putin si mai scurt ma durea fix la basca

| SaschaM a răspuns (pentru Sticket):

Dupa parerea mea, o solutie mai buna ar fi sa-l tunzi cu masina in loc sa-l epilezi... asa nici nu mai dai bani la salon.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Bv, in zilele urmatoare iti omori ultima sansa la o viata de barbat. Ai sa fii o femeie care isi da jos in fiecare luna cate un kg de par jos de pe picioare.

Mie ca barbat mi ar fi rusine sa ies in public in pantaloni scurti cu o piele ca de bebelus

| Sticket explică (pentru suntserios):

Prietene nu ma cunosti si nu cred ca stii cat par am eu pe picioare, bat la pariu ca am cel putin dublu cat tine(ceea ce nu cred ca e un lucru cu care sa ma laud) si cand erai adolescent nu cred ca aveai mai mult par pe picoare decat taicatu si sa te strige colegii/prietenii gorila etc.Si in plus cine a zis ca o sa ma duc in fiecare luna?

| AnaCool120 a răspuns:

Da e adevarat.

| TheDarK2012 a răspuns:

Când e scurt, nu te doare.

| Nole_Robert_1994 a răspuns:

Vrei sa te epilezi cu aparatul sau cu bigul?