| PHLO007 a întrebat:

Salutare. Am 17 ani si am parul sârmă(tare/des) mă spăl pe cap aproape in fiecare zi. ce pot sa fac sa il am mai moale?

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Spala-l mai rar.

| biuuu a răspuns:

Poti sa folosesti ceva balsamuri...
de la diferite firme
kallos
garnier
palette

dar eu inainte foloseam kallos si e f bun
mie acum imi este moale
si nu mai am nevoie de balsam
dar o sa vezi ca dupa ce te faci si tu cu el cateva luni o sa tii se inmoaie

| floryy_5544 a răspuns:

Pai foloseste un balsam de par bun-eu folosesc de la loreal elseve liss-intens...am avut in trecut acceasi problema la fel ca tine aveam parul foarte des.dar acum mi s-a mai rarit.pentru ca utilizez si placa in fiecare zi...plus ai mai putea incerca un ulei de par care ti-l lasa mai moale

| trista_5619 a răspuns:

Incearca sa folosesti balsam de par dupa ce-l speli, si sa nu-l speli in fiecare zi ca nu e bine, de 2 ori pe saptamana e destul, eu tot am avut parul sarma, ba era si despicat ma enerva nu-mi placea deloc, pana cand o verisoara m-a sfatuit sa folosesc balsam, si de atunci folosesc balsam, se numeste ''linia curata'', e simplu dar ajuta, crede-ma. bafta si pup dulce.

| LadyBee a răspuns:

Si eu am avut problema asta...si am folosit masca facuta in casa...de exemplu dupa ce m-am spalat mi-am aplicat niste picaturi de ulei de masline pe lungimea parului si nu am mai clatit.
Daca spui ca ai parul sarma inseamna ca ai parul uscat si iti recomand :
Se amesteca ingredientele cu mixerul si se aplica pe parul spalat si sters in prealabil. Se lasa sa actioneze timp de o ora, dupa care se clateste cu apa din abundenta. Aceasta masca se aplica o data pe saptamana. Ingrediente: 1 banana coapta, 2 linguri de iaurt, 2 lingurite ulei din germeni de grau, 1/4 lingurita de lecitina, 1/8 lingurita de miere de albine, 2 lingurite de lapte si 2-4 picaturi ulei esential de ylang ylang
am folosit acesta masca si a dat roade(bine nu o sa gasesti toate ingrendientele dar oricum te va ajuta). Sper

| PHLO007 explică:

Folosesc Garnier pentru par gras sau normal, am citit pe undeva ca trebuie filat? Daca nu ma spal 2-3zile incepe sa se ingrase