Http://www.designerdenimjeansfashion.com/......s-fashion/ ca in ultima poza din acest articol - ii tai pana unde vrei, tai mai intai un crac apoi pui unul peste celalalt si il tai si pe-al doilea.si le tocesti putin marginea + o curea si param! sau ii tai cat de lungi doresti sa fie, dupa rasucesti in sus pe exterior de doua ori, le calci "rasucitura";)), apoi ii cosi pe interior pe cusaturile deja existente ale pantalonului putin incat sa nu cada! uite ex in poza asta. http://www.asia.ru/en/ProductInfo/1596908.html...
Pai poti sa o rogi pe mama ta sa-ti taie pantalonii si sa tii traga la masina de cusut sau sa-ti arate mama ta cum sa cosi la masina si sa-ti modifici hainele singura De exemplu si eu am vrut sa-mi fac o fusta dintr-un material negru si m-a invatat si acum stiu.
Mi-am mai modificat hainutele dar pantalonii cu talie inalta niciodata si de asta mi-e cam greu.
As spune sa o rogi pe mama ta sa te ajute [ eu asa as face ]. Oricum chiar daca faci tu uite cum am facut eu tot asa ca sa transform blugii in pantaloni scurti : Trebuie sa incerci sa.i tai pana la lungimea dorita. Poti incerca de ex. cu foarfeca dar ai grija sa fie la aceeasi dimensiune si taiat drept. La sfarsit e alegerea ta daca ii lasi asa [ pot ramane un fel de franjuri de la blugi ] sau daca le faci tiv. Daca le faci, ar cam trebui sa faci la masina de cusut. Sper ca te-am ajutat.