Sa nu iti faci probleme sau sa te ingrijorezi din aceasta cauza. Asemenea tie sunt milioane de fete/femei care nici nu isi pun o astfel de intrebare. Nu toti baietii/barbatii apreciaza "ugerele", foarte multi sunt atrasi de sanii care incap in causul palmei, sanii delicati frumos conturati, fermi si mai ales "obraznici" care efectiv "impung" o bluza sau maieu.Ai putea sa-ti pui intrebarea doar daca iubitul s-ar arata nemultumit de forma sau marimea lor, dar mai bine nici atunci.
Ti-e ciuda pe colegele mai bine dotate, la care saliveaza toti disperatii de pe strada?
Poate nu ar trebui, ci dimpotriva, sa te gandesti ce probleme au ele, ca nu stiu daca un baiat tine la ele sau la bagagele lor.
Ce vrei sa fi, jumatatea carei jumatati? Pitipoanca vreunui cocalar?
Bună!
TREBUIE să ai RĂBDARE că vor mai creşte!
Din păcate, nu există altă metodă.
Sânii se dezvoltă până pe la 18-20 de anişori, apoi se mai măresc/dezvoltă la/după prima sarcină.
De asemenea, e posibil ca sânii mici să fie o caracteristică fiziologică - mai ales dacă mama/bunica ta au sâni mici ( de obicei, se "moşteneşte" ).
Toate cele bune.
Ai 14 ani, cat ai vrea sa-i ai?
Esti la inceputul adolescentei, sanii abia acum incep sa se dezvolte.Pana pe 18-20 de ani, au timp sa creasca.
Apoi daca mama / bunica/ matusa ta i-a avut mici, chiar si dupa ce au nascut asa raman.
Eu ii am f mari, daca ii ai mici asta e nu fii complexata pana la 18 ni o sa iti creasca eu la varata ta nu aveam delic deodata au "explodat"sa zic asa eu vreau sa imi micsorez sanii sunt exercitii la sala care te ajuta sa iti creasca mai repede
Fara operatii estetice n-ai cum sa-i maresti.Dar cat de mici ii ai de vrei sa-i maresti?
tarantulaverde întreabă:
Mamaligoi întreabă: