Sincer?!
Unui baiat ii face mare placere sa umble cu mana in parul cret al unei fete...gandeste-te, ca sunt persoane care dau bani, ca sa-si faca parul permanent, adica...cret, ca sa arate bine. Mai bine te-ai gandi, ce coafuri sa aplici parului tau.
Hai, un an nou si bun!
Buna!
SFATUL MEU: Du-te la farmacie si intreaba de masca de par pentru indreptat parul eu folosesc si e super! Si nu-i nikio rusine daca iti vei cumpara o placa...adika. baietii emo folosesc placa! Si cat despre intrebarea ta referitoare la preferintele fetelor. sa stii ca nu conteaza daca ai parul cret! Conteaza atitudinea ...pe mine ma atrage la un baiat atitudine : simtul umorului, amabilitatea, cum ma complimenteaza, cum se imbraca. etc! deci nu conteaza parul. care in timp poate ti sa va schimba ( cand eram mai mica aveam parul drept. si cam de vreo 4 ani. mi se unduleaza de zici ca l-am facut cu undulatorul!:d ^_^
Lasa-ti`l cret ca stii ca-ti sta bine. Dar daca chiar il vrei lins, cum nu e fain, cred ca sunt solutii prin marketuri, farmacii, ca un fel de balsam sau sampon care ti-l indreapta:p.
Buh, despre intrebarea daca le plac fetelor baietii cu parul cret., am mai vorbit noi. mie`mi plac cei creti
Mai toate fetele au parul drept sau putin ondulat.Fii tu mai originala si lasati-l cret!
Si eu am parul cret si ma enerveaza cand il indrept cu placa nu sta decat cateva ore! baieti cu parul cret. hm draguti! sa nu fie parul prea lung doar la ei