anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema legata de par de freze mai exactlaughing
Sunt baiat si habar nu am cum sa fac sa imi stea parul intr-un anumit fel.
Cand il am mic e de ajuns sa dau cu apa si arata bine, dar cand imi creste cat de cat nu sta nici cum daca il fac cu apa se duce in jos cand se usuca deci il fac degeaba.
Am incercat sa il ud cu apa si sa fac cu uscator de par dar tot nu sta.
Am incercat si gel de par dar fac matreata de la el asa ca am renuntat, am incercat si ceara dar imi cade parul mult de la ea asa ca am renuntat si la aia, iar placa de intins parul am auzit ca nu e buna ca arde parul, etc.
Cum as putea sa il fac sa stea cum vreau stiu ca acum vine iarna si voi purta caciula dar intrebam in general ce as putea sa ii fac, cu ce sa il dau si sa stea fara sa imi mai cada parul?
Funda + vot la toti!

7 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Vezi că sunt fixative sau se mai găseşte ceară de păr.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fixativ

| FashionQueen a răspuns:

Mai bine iti cumperi un ulei sau un ser de par si mai folosesti placa din cand in cand, si acum tunsoarea nu stiu thinking dupa parerea mea lung e mai dragut. big grin Oricum tu esti baiat si poti sa te tunzi mai des, nu cred ca placa e asa o problema mare spre deosebire de fete. tongue Megre si putin fixativ sa-l faci mai tare. happy

| ghemarius09 a răspuns:

Pai ai pute incerca cu spuma pentru par sau gel pentru par.sau cu placa de par.

| JohnnyS a răspuns:

De la gel se face matreata, dar de la ceara de par nu are cum, decat daca ai fost tu zgarcit si ai luat de aia la 10lei in loc de 50 lei... Eu cand imi fac freza ud parul apoi iau putina ceara o pun pe unde am udat si dau cu pieptenul...

| MarianWLF a răspuns (pentru JohnnyS):

De la ceara am zis ca imi cade parul nu ca fac matreatawinking

| sShana a răspuns:

Poti incerca cu placa de par! Daca vrei sa nu iti arda parul exista tot felul de creme si uleiuri bune pe care ti le poti aplica inainte. Sau iti poti cumpara o placa buna care sa nu ti-l arda.