Ai mai intrebat (deja e spam!) și ți-am răspuns, era de bonton să reacționezi cumva
răspuns final: dai bani frumosi, rezolvi
Iti poti face parul cu placa, dar rezista maxim o zi asa. Iar cu timpul se va deteriora, utilizarea placii il va arde.
Poti sa te dai si cu gel, dar cu timpul, utilizat in mod excesiv, poate duce la chelire sau alte probleme ale parului. Eventual sa-ti dai cu gel la ocazii mai importante, unde vezi ca ai fire rebele, care choar nu stau asa cum iti doresti.
Sau poti sa iti alegi o tunsoare ca sa-ti avantajeze tipul sa păr, să o faci si sa ramana asa.
Poti sa-l inttebi si pe frizer cam ce parere ar avea.
Am bigudiuri
Am bigudiuri și folosesc și spumă d e păr
Atunci ma gandesc ca probabil ti-l poti aranja cum doresti. Si il lasi peste noapte si a doua zi gata
Folosesti bigudiurile dar fara spuma de par. Cu ea va arata urat.
Pai când îmi pun parul pe bigudiuri seara sau dimineața când plec la școală și cât timp? Sau merge sa le las o seara și dimineața le desprind și îmi dau parul cu spumă?
Le pui seara, ca sa aiba timp sa se usuce si increti. NU le mai dai cu spuma, ca strici tot.
Pun și căciulă în cap?
Ai putea încerca metoda curly hair. Primul pas este folosirea unui șampon delicat, fără sulfați.
https://youtu.be/s0WRm8_xb8Q
Eu folosesc șampon și balsam de la syoss, și scrie pe el:Curly and Wavy aducă par creț și ondulat
Georgian1992 întreabă: