| IrisMov a întrebat:

Salutare happy
Am si eu o problema legata de par. Toata viata mea am avut carare pe mijloc si bineinteles ca a inceput sa se rareasca parul in acea zona... din ce in ce mai mult. Dar problema cea mai mare nu ar fi neaparat aasta, cat faptul ca am impresia ca nu se mai regenereaza parul acolo.
Salvati-ma si pe mine va rog! Stiti cumva vreun tratament BUN pentru regenarea parului?

Răspuns Câştigător
| Lacoste a răspuns:

Daca vrei sa-ti creasca fire de par noi atunci folosesti fie gaz, fie usturoi.Eu am incercat cu usturoi, mirosul iese greu dar rezultatele sunt bune.Ca sa scap de miros, eu folosesc o masca cu placenta la sfarsit.Gasesti pe google diferite masti de par cu usturoi sau cu gaz.Mai poti folosi si sampon Alpecin cu cafeina pentru cresterea firelor noi de par, il gasesti in Sensiblu. Uite, poti combina usturoi cu ulei de ricin, e perfect pentru par.

| IrisMov explică (pentru Lacoste):

Multumesc mult pentru sfat! O sa incerc happy

| Năpârlici a răspuns (pentru Lacoste):

Vaaai nu pot sa scap de mirosul de usturoi la spalare! Si acum il am dupa 3 saptamani de la aplicare, dar doar cand este ud parul.

| Lacoste a răspuns (pentru Năpârlici):

Da, intr-adevar, parul miroase dar doar cand il speli din nou.Eu am tinut putin masca pe par, cam 3 ore, nu o noapte intreaga asa cum am mai vazut.Insa e bun, nu-mi mai cade parul ca inainte.Si trebuie sa mentionez ca am folosit-o doar de 2 ori.

| Năpârlici a răspuns (pentru Lacoste):

Eu numai odata si tot imi cade parul groaznic. Nici nu mai stiu ce sa folosesc...

| IrisMov explică (pentru Năpârlici):

Mie nu prea imi mai cade...dar nu se mai regenereaza pe unde a cazut...

| Năpârlici a răspuns (pentru IrisMov):

Eu una am folosit foarte multe masti dar cel mai mult mi.a placut cea cu ulei de ricin, ulei de masline si galbenus de ou. Pe langa faptul ca era parul matasos, se vedea si cum se regenereaza (cauza erau acele ''antenute'' insuportabile care nu pot fi aranjate) laughing, uleiul de masline din informatiile mele ajuta si pentru protejarea varfurilor, iar galbenusul de ou da volum parului de la radacina. E foarte ok masca si ti.o recomand.

| Lacoste a răspuns (pentru Năpârlici):

Da, intr-adevar. Galbenusul de ou si uleiul de ricin fac minuni.Asa am si eu parul, parca sunt un arici big grin.In sfarsit nu-mi mai cade parul ca inainte (doar cateva fire) si este regenerat, am observat firele de par noi cam la inceputul verii, acum au ajuns pana la barbie cam asa.

| IrisMov explică (pentru Lacoste):

Woow! M-ati mai incurajat happy Astazi am incercat treaba cu usturoiul. Momentan nu se simte decat mirosul laughing. Maine o sa incerc si uleilul de masline in combinatie cu cel de ricin si galbenus.
Ulei de ricin am mai folosit, insa nu m-a ajutat decat la impiedicarea caderii parului, nu si la regenerare sad.

18 răspunsuri:
| callie2 a răspuns:

De la gerovital sunt bune:d

| IrisMov explică (pentru callie2):

Am si eu de la Gerovital un ser impotriva caderii parului. E bunicel, dar nu e cine stie ce, insa sunt niste fiole tot de la ei care am auzit ca ar fi bune. Stii ceva despre ele?

| callie2 a răspuns (pentru IrisMov):

Mama le-a folosit dar a intrerupt tratamentul cam pe la jumatate iar la parul ei care era super degradat cadea si era vopsit continuu a ajutat si l-a si indesit.

| heroforyou a răspuns:

Incearca si niste masti pentru par,gasesti pe net destule, dar zic sa iei si niste calciu(gasesti la farmacie tip capsulept ca de obicei cand ai o lipsa de calciu iti mai cade parul, mi s-a intamplat si mie si mi-a trecut dupa vreo15zile de luat calciu, nu-mi mai cadea parul de loc! pe bune.

| IrisMov explică (pentru heroforyou):

Da...si lipsa de calciu poate fi o cauza. Ms pentru sugestie happy Dar nu stiu cat ar ajuta asta si la regenerare...

| MadaTeIntreaba a răspuns:

Ulei de ricin, ou, vitamina A (in tub).Le amesteci apoi masezi parul fara spalare.

| IrisMov explică (pentru MadaTeIntreaba):

Si de cate ori pe saptamana?

| MadaTeIntreaba a răspuns (pentru IrisMov):

Dupa ce te speli pe cap

Pai doar dupa ce te speli pe par nu conteaza cand. Poti sa te speli in fiecare zi doar sa iti dai.

Pai doar dupa ce te speli pe par nu conteaza cand.Poti sa te speli in fiecare zi doar sa iti dai.