Daca vrei sa-ti creasca fire de par noi atunci folosesti fie gaz, fie usturoi.Eu am incercat cu usturoi, mirosul iese greu dar rezultatele sunt bune.Ca sa scap de miros, eu folosesc o masca cu placenta la sfarsit.Gasesti pe google diferite masti de par cu usturoi sau cu gaz.Mai poti folosi si sampon Alpecin cu cafeina pentru cresterea firelor noi de par, il gasesti in Sensiblu. Uite, poti combina usturoi cu ulei de ricin, e perfect pentru par.
Eu una am folosit foarte multe masti dar cel mai mult mi.a placut cea cu ulei de ricin, ulei de masline si galbenus de ou. Pe langa faptul ca era parul matasos, se vedea si cum se regenereaza (cauza erau acele ''antenute'' insuportabile care nu pot fi aranjate) , uleiul de masline din informatiile mele ajuta si pentru protejarea varfurilor, iar galbenusul de ou da volum parului de la radacina. E foarte ok masca si ti.o recomand.
Da, intr-adevar. Galbenusul de ou si uleiul de ricin fac minuni.Asa am si eu parul, parca sunt un arici .In sfarsit nu-mi mai cade parul ca inainte (doar cateva fire) si este regenerat, am observat firele de par noi cam la inceputul verii, acum au ajuns pana la barbie cam asa.
Woow! M-ati mai incurajat Astazi am incercat treaba cu usturoiul. Momentan nu se simte decat mirosul . Maine o sa incerc si uleilul de masline in combinatie cu cel de ricin si galbenus.
Ulei de ricin am mai folosit, insa nu m-a ajutat decat la impiedicarea caderii parului, nu si la regenerare .
Incearca si niste masti pentru par,gasesti pe net destule, dar zic sa iei si niste calciu(gasesti la farmacie tip capsulept ca de obicei cand ai o lipsa de calciu iti mai cade parul, mi s-a intamplat si mie si mi-a trecut dupa vreo15zile de luat calciu, nu-mi mai cadea parul de loc! pe bune.
Da...si lipsa de calciu poate fi o cauza. Ms pentru sugestie Dar nu stiu cat ar ajuta asta si la regenerare...
Ulei de ricin, ou, vitamina A (in tub).Le amesteci apoi masezi parul fara spalare.
Si de cate ori pe saptamana?
Dupa ce te speli pe cap
Pai doar dupa ce te speli pe par nu conteaza cand. Poti sa te speli in fiecare zi doar sa iti dai.
Pai doar dupa ce te speli pe par nu conteaza cand.Poti sa te speli in fiecare zi doar sa iti dai.
MaryMaria333 întreabă:
Rebeca574 întreabă: