| DanielFlash a întrebat:

Salutare am tot vazut reclame pe Facebook de la clinici din Turcia Istanbul cu oferte grozave pentru transplantul de păr ei cer doar 100 de euro pentru rezervare iar acei bani se vor scadea din costul final oare poate fi o înșelătorie nu prea am încredere penteu 2025 costul de 1000 de euro parcă nu pare a fi adevărat doar pe părți am nevoie, voi ce credeți mulțumesc anticipat

3 răspunsuri:
| Furnicuta000 a răspuns:

Se numeste turism medical. Sunt si clinici din Romania care fac turism medical dar turcii sunt foarte populari la capitolul asta. Cauta si tu recomandari inainte, sunt grupuri de Facebook dedicate pentru asta. In general pentru transplant de par majoritatea clinicilor sunt sigure, cele stomatologice si cele pentru operatii bariatrice sunt cunoscute ca fiind cu semnul intrebarii

| Kufu95 a răspuns:

Mai bine iei legătura cu o clinică pentru a face transplant de păr, nu toate reclamele sunt și reale.

| George456 a răspuns:

Un tovarăș s-a dus acum câțiva ani la o clinică din Turcia.
Costul bineînțeles era parcă de 5.000€ nu știu cat vine cu aproximație in lirele turcești.
Știu ca făcuse o infecție la folinculii prin zona unde i-au fost administrate injecțiile acelea.
În opinia mea ți-aș sugera sa stai departe de clinicile din Turcia.
Este ca și o ruletă acolo scapă cine poate.