Oare nu ai de unde sa iti iei branula iti iei branula alba eu cu ea mi-am facut pircing in buric! si te descuri daca nu intra inseamna ca e prea mic acult trevuie sa fie mai mare de aceea te sfatuiesc sa cumperi branula.alba (eu zic ca e cea mai buna!)
Daca nu vrei sa te duci la salon gaseste-ti un prieten care se pricepe la asa ceva ca singur a greu si cine stie ce prostie poti sa-ti faci... dar cea mai buna metoda e salonul e mai sigur ca nu se infecteaza! Faci cum vrei...BAFTA!
Intra pe google, da la traducere din romana in engleza asta : CUM sa imi pun piercing?, dupa aceea da copy la ce s-a tradus(pe engleza ) intra pe youtube, da paste acolo la search si iti vor aparea o gramada de videouri in care iti explica cum sa iti pui un piercing. Poate ai noroc si gasesti video in romana. Bafta la piercing, ai grija cum faci miscarile, ti-as recomanda sa dai pe stop la video, ca sa poti sa tii pasul cu cel care-ti arata in video cum sa procedezi, mult noroc!
Va multumesc frumos tuturor, as da fundita la toti dar din pacate nu pot da decat unamultumesc