| FitMariaDia a întrebat:

Salutare! Ce nelămuriri sau ce intrebări aveți despre epilarea definitiva si despre noile proceduri de remodelare corporală? Sunt curioasă de nelămuririle voastre.

5 răspunsuri:
| FreddieM a răspuns:

Dacă unei femei care se supune standardelor actuale ale esteticii, maniera în care se epilează, temporar sau definitiv, nu face nici o diferență.
Dar nu prea înțeleg ce vrei sa spui cu,, remodelarea corporala''. Adică sa adopți programe de alimentație specifica, combinata cu o activitate fizica sănătoasă, demna de toată aprecierea și stima privitorului, sau o remodelare artificiala, de,, plastic' ' cum se zice. Personal, acest ultim tip de,, aparența' 'mi se pare dezgustătoare, complet nenaturala și neatractiva.
Cheers

| ioana748 a răspuns (pentru FreddieM):

Sunt niste echipamente speciale care ajuta corpul sa arate mai bine pe ici, pe colo.
Exista saloane speciale in acest sens.
Rezultatele sunt de scurta durata.

De exemplu un astfel de salon ai in link:
https://yrysalon.ro/remodelare-corporala/

| FreddieM a răspuns (pentru ioana748):

Mersi de lămurire.
Deși sunt suporter al ideii sa îmbătrânim în mod natural, nu am opinii contrarii despre tipul asta de intervenții temporare noninvazive.
Cheers

| ioana748 a răspuns (pentru FreddieM):

Cu placere,
Asa este, nu transforma in extraterestru si nu pun viata in pericol, asa cum fac intervențiile chirurgicale.
happy

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru ioana748):

RF nu, dar laserul...nu stiu ce sa spun. Straturile devin "sudate". E noua problema a chirugilor esteticieni.