Mersi pentru poze, daca primesti niste apeluri de prin somalia, sa stii ca nu-i vina mea... sau ba da.
Nu te speria... te voi pune doar pe siteuri de pe dark web unde babele cu bani cauta tinerei frumusei, nu-i ca si cum voi specifica locatia care este salvata automat in fisierul imaginii pentru a le spune talibanilor exact de unde sa te "culeaga"
Ce parere am? Te vor adora... varstnicele!
Ah nu nu nu...
Eu la 18 ani, si nici personalitatile din scoala mea, nu pozau asa si nici mentalitatea ta nu o aveam... si ghici ce? nimeni nu fuma si nici nu bea, ca pe-atunci era decenta.
Tin minte ca la 18 ani eu eram deja in fizica cuantica, relatiile erau ultimele chestii la care m-as fi gandit. Fast forward dupa facultate si uite ca azi am o relatie... nu la 18 ani ca tine.
Era ironic raspunsul cu babele... nici de asta nu mai stiti?
Man, daca te place cineva, te place asa cum esti, scurt.
Tu cati ani ai? Atunci pe vremea ta erau alte timpuri! Acum pe timpul asta e normal sa ai relatie la 18 ani!
Gen un fost prieten are 16 ani si a avut 18 relatii! Eu de abia una singura virtuală și aia a durat 5 zile!
Iti mai zic o data! Arunci erau alte timpuri!
Cam mai toti liceeni au gagici!
Mie imi place ce freze ai avut si esti si dragutel
Dar fa ceva cu bretonu ala ca arata ca la... tara si e pacat de tine ca ai trasaturi frumoase si parul frumos sa poti face ce vrei cu el.