| Lapusneanu a întrebat:

Ce sfaturi aveti/ produse eficiente si ieftine cunoasteti pentru curatirea/detoxifierea tenului gras la un barbat? Am auzit ceva de argila cosmetica are vreun efect?

5 răspunsuri:
| Cameliaa12 a răspuns:

Buna,
Gasesti aici o reteta pentru o lotiune tonica din ceai verde, foarte buna!
http://www.frumusele.ro/......nul-tau/10

| MihaelaDart a răspuns:

Da are rezultat folosita de 1-2 ori pe saptamana cate 10 sedinte. Argila praf o gasesti cea de la Aslavital. Pe cutie te invata cu ce anume sa amesteci, depinde de tenul pe care-l ai.
Cu toate ca poti folosi si gelul de curatare tratament de la Ducray pe care-l gasesti in farmacie.

Daca dupa o perioada nu-ti trec, posibil sa ai probleme pe interior, prezetandu-te la un medic dermatolog.

| Bondarel99 a răspuns:

Tenul gras trebuie ingrijit atent pentru ca e predispus la acnee si puncte negre sau albe.Trebuie sa folosesti dimineata si seara gel de curatare si apoi lotiune tonica si astfel secretia de sebum va fi diminuata, la fel si dimensiunea porilor.Masca cu argila o poti folosi 1 data pe saptamana.Nu te gandi ca iti dai 1 data cu argila si ai un ten curat...trebuie sa il curati de 2 ori pe zi.Si exfolierea e importanta.

| MrSoapte a răspuns:

Salutare! La detoxifiere, te ajuta si sauna (uscata sau umeda)! Poti incerca un program de sauna, amestecat cu niste creme naturale! Eu asta as face in locul tau! In speranta ca ti-am putut fi de ajutor...iti doresc mult succes, in actiunile tale!