Un baiat mi-a spus ca el crede ca este de femei fiindca are acele cristale pe margini. sau sunt si ceasuri de barbati su astfel de cristale? Te rog, daca m-ai putea ajuta mai mult, nu ai putea sa imi asesti link-ul cu site-ul oficial de unde provine ceasul si poate acolo este specificat exact daca e pentru femei sau barbati? Multumesc anticipat.
Un baiat mi-a spus ca el crede ca este de femei fiindca are acele cristale pe margini. sau sunt si ceasuri de barbati su astfel de cristale? Te rog, daca m-ai putea ajuta mai mult, nu ai putea sa imi asesti link-ul cu site-ul oficial de unde provine ceasul si poate acolo este specificat exact daca e pentru femei sau barbati? Multumesc anticipat
Salut! Eu il vad unisex, depinde cat de mare este cadranul. Poate te edifici pe :
www.genevawatchesonline.com
www.genevawatch.com
Succes!
Da, poate fi si de dama. M-am uitat pe net dupa ceasuri geneva, sunt si de dama care seamana cu cele barbatesti, adica au bratara mai lata.
Vrei sa cumperi sau sa vinzi?
Voiam sa il cumpar, dar nu il mai cumpar. Am gasit alte oferte. Vrei link-ul sa il cumperi tu de pe Okazii? Costa 35 de lei cu tot cu posta.
DaciaRomania întreabă: