Buna, eu folosesc asta mai ales iarna
Ia o banana, piseaz-o, amesteca cu 5 linguri de ulei de masline, 3 linguri de ulei de ricin si 3 de miere de albine naturala un din magazin, amesteca toate ingredientele, aplica-le pe par, te acoperi cu o punga pe cap ( stiu. suna cam ciudat ) si stai asa minim 3 ore, eu stau de obicei de seara pana dimineata dar sa fie minim 3 ore iar dupa te speli cu samponul obisnuit pana se duce uleiul. Dupa a doua utilizare va da rezultate, e bun si pentru parul cret, e foarte matasos dupa spalare, cat despre crestere doar dupa o luna se poate observa vizibil ca a crescut
Sau am mai incercat masca cu oua, iei 1 ou pentru parul mic, 2 pentru parul mediu, si 3 pentru lung, le bati si intinzi masca de la radacini pana la varfuri si stai 4 ore asa doar ca va fi mai greu cu spalatul fiindca galbenusul face parul ca si cum ar fi dat cu gel si trebuie mult sampon.
Eu le-am incercat pe astea si mi-au oprit caderea parului, dupa cateva luni am remarcat ca si crescuse destul de mult, ajunge o data pe saptamana sa faci o masca dar poti si de doua ori de exemplu luni si vineri. Mult succes si rabdare
Eu am incercat miere amestecata cu gel de aloe in proportii egale. Gelul de aloe se gaseste la farmacia verde, e putin cam scump dar e mult si se merita. Masca se aplica o data pe saptamana, inainte sa te speli pe par, o lasi 20-30 minute, apoi te speli normal cu sampon, apoi balsam. Trebuie sa faci asta in fiecare saptamana pentru un timp, pana vezi ca parul e mai puternic.
Bineinteles ca uneori mai trebuie sa tai si din varfuri uneori. Eu de cand am folosit masca asta, mi s-a regenerat tot parul, nu mai cade si nici nu se mai despica varfurile, creste foarte bine si repede. Acum depinde de tipul de par al fiecareia, eu sper sa-ti foloseasca.
Salut pe mine ma ajutat mult de aceea am scris si pe blog despre uleiul de brusture http://alincik-md.blogspot.com/......-griu.html