| nyoentox2002 a întrebat:

Salutare! De ce mereu după ce mă tund mi se pare că arat super naspa și apoi după câteva zile maxim o săptămână mi se pare că arat bine! Frizerul nu tunde rău,tunde chiar bine! Odată mă gândeam să îmi las parul la aproape la fel peste tot in tot capul fară sa mai am fade-ul ăla,mă gândeam in gen Alex Alvarez dar al meu nu știu dacă ar sta macar aproximativ că al lui,eu am părul mai creț!
Unde pot găsi un stilist dau ceva sa îmi arate cu ce frizuri mi-ar sta bine?(cu par mare că e mai cool, și nu mă mai simt trapper cu par scurt)

13 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Nu te mai tunde.

| Hyperion7 a răspuns:

Probabil e un efect al oglinzilorhappy
Pățesc și eu uneori să mă văd nașpa primele zile și apoi să mă văd mai ok, însă nu mereu.

| MAteiLaAjutat a răspuns:

Cauta o frizura pentru forma capului tau.

| nyoentox2002 explică (pentru MAteiLaAjutat):

Asta gândeam dar vreau o frizura cu măr mare

| AdrianFoanga a răspuns:

Nepoate tu semeni cu Michael Jackson!

| Giulia911 a răspuns (pentru AdrianFoanga):

Nu.l mai necăjiți domnu' Adrian, ca lui oricum nu-i place fața pe care o are. sad

| nyoentox2002 explică (pentru AdrianFoanga):

Nu-s așa negru că el

| AdrianFoanga a răspuns (pentru nyoentox2002):

Ma refeream la imaginea per total. Poti funda Jackson Five daca gasesti inca 4 ''muzicanti''.

Eu nu am nicio treabă cu Mickel Jackson, eu sunt mai in zona, Ian, Azteca astea

Canti la darabana?

La microfon, sunt trapper daca nu știi ce e ăla trapper, pai trapper vine de la trap și trapul e un gen muzical, mai pe înțelesul tau e un rap mai evoluat

Trapper? Ai fost la Vlad Arena in Costinesti vara asta? Aia-i muzica. Esti zgaltait rau.

Nu nu am fost și da gusturile nu se discută!