| Pichakchiu a întrebat:

Salutare! De ceva timp, ma gândesc sa îmi comand un corset. Eu nu ma pricep la asa ceva. După criterii trebuie sa maa ghidez? Eu vreau sa arat mai suplă, și sa micșorez și din talie. Am în talie 72 cm. Am 56 kg.
Arata ca mărimea S este de la 64-68 cm. Și Mărimea M începe de la 68 cm pana la 74.
Eu, as vrea sa iau S, ca să fie mai micuța, dar vazui undeva ca nu e bine sa o luam mai mica, ca provoacă cute de colăcei, contrar a ce promit aceste corsete
Deci, ce sa fac? Ce mărime?
Și ce material? Am văzut corsete și de la 40 de lei, dar astea sunt bune?

3 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Te fac slaba cat le porți și renunti sa respirihee hee

| Valentina8 a răspuns:

Pe langa faptul ca-ti poate provoca o gramada de probleme, e logic sa-l iei totusi pe marimea ta ca doar de asta exista marimi, cu un scop. Daca vrei calitate la 40 de lei nu cred ca gasesti.

| Georgiana230 a răspuns:

Ca sa ai talia dorita trebuie purtat mult timp, asa ca dacă dai un ban, măcar dă-l cum trebuie, ca să nu dai 40 de lei acum, peste o săptămână să se descoase, sa mai dai iar 40, iar se destramă si tot asa mereu. mărimea o iei pe a ta, în categoria în care te afli, abia după ce îți micșorezi talia și vrei si mai mult, îți poți lua mărime mai mica. Încearcă sa nu iei ceva exagerat de scump, dar nici toate ieftiniturile, ceva potrivit la preț