| KefDeKef a întrebat:

Salutare!
De putin timp mi-am cumparat o pereche de mocasini de culoare albastra.Am dat 180 de RON pe ei,dar am o mica problema. Daca ii port mai mult timp, dupa ce ii descalt sunt albastru pe picioare! Ce sa fac sa numai patesc asa?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca ai bonul du-i inapoihee hee
Nu merita baniiwinking
Ce firma sunt?
Poate sunt defecti sau contrafacuti.
Sau de la transpiratiethinking Asta se poate
intampla oricuihee hee
:*
Dar daca ai posibilitatea mergi la magazin si spune-le problema ta, poate te vor indruma!
Daca nu ai posibilitatea astathinking nu ii mai purta ca nu ai ce le face...
Pacatwinking

6 răspunsuri:
| faaalyoana a răspuns:

Si prietenul meu isi cumparase mocasini, tot albastri, din piele de la scarpa, bine asta anul trecut.
Si la fiecare purtare se facea d albastru pe picior mai ales in zona calcaielor.
Nu ai ce face, se ia culoarea de la vopseua cu care au fos vopsiti, e de proasta calitate. Trebuie sa i porti asa incontinuare, doar nu ai dat banii degeaba.In timp nu t vei mai murdarii asa tare.
El ii cumparase de La Scarpa si au costat tot cam asa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca mai sint in garantie (pina in 30 de zile) si ai bonul, du-i inapoi. Sint de proasta calitate. Asa vei pati de fiecare data. Nu stiu cum ai putut da 180 lei pe asa ceva.

| KefDeKef explică (pentru anonim_4396):

Treaba e ca nu mai am bonul...Am dat atat pentru ca am crezut ca sunt de calitate si ma vor tine! Dar m-am inselat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce faci pana la urma?

| KefDeKef explică (pentru anonim_4396):

Pai ii voi tine prin apa cateva zile laughing Poate se va mai duce vopseaua aia si nu o sa mai ma fac asa pe picioare! Sper defapt...pentru ca am dat ceva bani pe ei...si pana mea.)) E cam aiurea, sti?

| anonim_4396 a răspuns (pentru KefDeKef):

Stiu cum e
Auzi in apa in care o sa ii tii pune si un pahat doua de otet
Fixeaza culoareawinking