| Aвαzαgσяαтн a întrebat:

Deci, am și eu o dorință super mare în lumea asta! Iar această dorință este că mi-aș dori să am barbă! Am 17 ani și deja se simte firul când dau cu mâna pe față! Întrebarea este : Ce pot face să-mi crească mai repede?

Mulțumesc anticipat!
Cel mai bun răspuns primește fundă!

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu poti face nimic.Nu stii ce inseamna cum este cand ai barba.Sa te barbieresti de fiecare data cand mergi la o petrecere.Sa inceapa sa te manance cand iti e lumea mai draga.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Tot ce poti face e sa astepti. oricum iti va parea rau restul vietii mai ales daca va trebui sa te razi zilnic

| Radu284 a răspuns:

Trebuie sa fi foarte fericit daca asta e o dorinta super mare pentru tine big grin Inseamna ca ai aproape tot ce vrei in viata.

Nu poti face nimic, doar sa astepti. Plus ca unii au mai putin par facial ca altii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti face nimic sa creasca mai repede. Il lasi asa inca doi trei ani si apoi te razi normal cu un big in fiecare dimineata. Esti tanar acum si nu intelegi.Barbieritul pe fata nu e tocmai o fericire.Cu timpul aceasta „placere" devine un chin, o neplacere.Trebuie musai sa te barbbieresti exact cadn nu ai chef de asta. Daca trebuie s amergi undeva, la un chef sau altceva, trebuie sa te razi.Devine ceva neplacut. Nu te grabi s dai cu lama pe fata, lasa sa treaca cat de mult timp posibil.

| GabrielStn a răspuns:

Poti sa dai cu lama pe fata, dar sper sa nu iti para rau mai tarziu! In timp, barba va fi incomoda si vei fi plictisit sa o tot razi, iar daca o tii mai mare putin trebuie sa fii foarte atent cu ea.