| NYØ2002 a întrebat:

Salutare, eu ma lupt cu matreata de ani de zile. Daca cineva se uita in parul meu nu vede matreata si cand ma scutur imi iese o gramada.Cum e posibil?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Felys a răspuns:

Ai o boala numita dermatita seboreica care cel putin la mine este mostenita si nu se vindeca niciodata.Totusi exista anumite sampoane care o tin sub control dar sunt scumpe si cand nu le mai folosesti boala revine.Sa iti spun cum am reusit eu sa tin sub control aceste descuamari ale pielii si sa incerci si tu la fel.Indiferent cu ce fel de sampon folosesti pui in causul palmei o lingurita de bicarbonat de sodiu praf si adaugi sampon si mesteci cu degetul putin si te speli cu asta. Faci asta mereu, eu de mai bine de doi ani fac asa si nu mai am nici un fel de matreata si nici nu ma mai manaca pielea capului deloc.In momentul cand nu mai pui bicarbonat va reapare boala.Tratamentul asta de care iti spun eu este si foarte ieftin si foarte la indemana oricui si foarte eficient.Bafta.Fa cum ti-am zis si imi vei da dreptate

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa folosesti acelasi sampon, sa nu le mai tot schimbi.
Recomand folosirea produselor profesionale.

| Jay1 a răspuns:

Mătreața este o problemă obișnuită cu care se confruntă majoritatea oamenilor cel puțin o dată în timpul vieții, dar norocul este că totuși poți scăpa de ea. Puteți folosi lămâia într-o varietate de moduri:Lamaie si bicarbonat de sodiu – bicarbonatul de sodiu are proprietati antifungice, care sunt de folos in combaterea ciupercii care a cauzat matreata. Amesteca 2-3 linguri de zeama de lamaie cu 2 linguri de bicarbonat de sodiu. Aplica acest amestec pe scalp si lasa-l sa actioneze 4-5 minute, apoi clateste cu apa din belsug pentru a-l indeparta. Daca scalpul incepe sa te manance, clateste-ti chiar mai devreme parul. Repeta aceasta operatiune saptamanal si matreata va deveni o simplă amintire!

| iioonneellaaaa1234567890 a răspuns:

Eu tot așa am avut, nu e mătreață e un fel de mătreață, ce se numește scalp.Eu îmi clăteam părul cu head and sholders sau cu tresseme, panten si dupa mil clateam cu oțet de mere. Părul după uscare nu va mai mirosi urit ci foarte frumos si scoate si scalpul. Tratamentul acesta naturist ajuta la toate alergiile pieliicapului