| MorarasCiubotaru a întrebat:

Salutare,fac sala de ceva timp si vreau foarte mult sa cresc in masa musculara doresc sa consum proteine insa nu sunt sigur deoarece am aflat de la mai multi ca ar putea avea un efect negativ asupra organismului cu trecerea timpului, alti imi spun ca de cele naturale nu ar trebui sa ma tem, spuneti-mi ce ar trebui totusi sa fac? sa consum ori nu proteine?

Răspuns Câştigător
| liliacALB a răspuns:

Nu se va intampla nimic daca vei creste aportul de proteine. Poti sa alternezi perioadele: 1-2 luni normal, 2-3 luni regim alimentar suplimentat cu proteine. Asa poti s-o tii cativa ani fara probleme.

3 răspunsuri:
| liliacALB a răspuns:

Daca nu vrei sa faci performanta, parerea mea e sa nu consumi mai mult decat o faci de obicei. Oricum masa musculara iti va creste. Daca esti obsedat de muschi, atunci nu ai incotro... consulta reviste de specialitate si mananca ce spun aia acolo.

| MorarasCiubotaru explică:

Mersi totusi eu doresc sa stiu daca nu va fi nimic daca voi consuma proteine sau in primul rand va trebui sa consult medicul

| Cosmin86 a răspuns (pentru MorarasCiubotaru):

Sunt suplimente alimentare, NU medicamente sau alte alea, nu ai de ce sa consulti vreun medic.