| rukimika a întrebat:

Salutare fetelor!, recomnadatimi un fon de ten si o pudra ft buna care sa numi strice fata, am 15 ani.Indicati marca, firma, nu doresc Avon sau Oriflame. Pretul accesibil.mersi

Răspuns Câştigător
| diafigo a răspuns:

Cauta o pudra minerala, sunt cele mai bune. Are acoperire foarte buna, nu incarca tenul si mai ales nu ii face rau, ba din contra. Este cea mai potrivita pentru varsta ta.
Sunt make-up artist si iti recomand fardurile minerale in general inclusiv fondul de ten, farduri de ochi etc. Daca folosesti fondul de ten praf, nu mai ai nevoie si de pudra. Atentie fardurile sa fie 100% minerale. Sunt unele care contin minerale, nu sunt foarte bune...au parabeni etc. Sper sa te fi ajutat sfaturile mele.
Adresa mea de facebook este : http://www.facebook.com/pages/Claudia-Make-up-Artist/142586335837412

| rukimika explică (pentru diafigo):

Chiar am nevoie de ajutorul unu profesionist, o sa te caut pe facebook si o sa vb

11 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ești prea mică pentru așa ceva.
După 18 ani.
Mergi la un magazin de cosmetice și vezi prețurile.
Pa, pa.

caramela
| caramela a răspuns:

Hey, de ce iti trebuiesc "otravuri" pentru tenul tau? esti prea mica+ ca la 15 ani ai o frumuseste naturala, de ce vrei sa omori aceasta frumuseste? nu vezi ca toate care folosesc aceste "otravuri" arata cu 10 ani mai batrane...

| VeronicaLL a răspuns:

Alege unul dermatocosmetic (Vichy -65 lei)

| rukimika explică (pentru VeronicaLL):

Ce inseamna dermatocosmetic? XP

| VeronicaLL a răspuns (pentru rukimika):

Produsele dermatocosmetice contin ingredientele perfect adaptate sa ne ajute tenul, au pigmenti care sunt tolerati de catre epiderm, de aceea si dermatologii le recomanda cu incredere. Fondul de ten dermatocosmetic acopera tenul si in acelasi timp protejeaza si trateaza problemele pielii.

| rukimika explică (pentru VeronicaLL):

Mersi ft mult, o sa inerc.

| Akuryo a răspuns:

Produsele de la bourjois si l'oreal sunt foarte bune, dar daca te vei da cu pudra iti vei simti tenul foarte incarcat, eu nu prea o suport si daca ai tenul curat nu folosi fond de ten, mai bine du-te la un salon si cu banii pentru pudra si fond de ten fa-ti niste tratamente si exfoliaza-ti singurica tenul acasa ca sa indepartezi celule moarte(exfolierea se face 2 ori pe saptamana)

| diafigo a răspuns:

Am uitat sa iti spun ca produsele minerale trateaza problemele tenului si previn imbatranirea.

| AdrianaPmt a răspuns:

Nu folosi fond de ten si pudra de pe acum.Esti inca prea frageda pentru toate prostiile astea.
O sa ai timp mai tarziu sa le folosesti.
Asa am facut eu, ma machiam ca tine de mica cu pudra mamei laughing si acum se observa tenul imbatranit!
Mai bine folosesti o crema coloranta. Are tot cam aceleasi efecte ca fondul doar ca nu-ti strica tenul la fel.
Despre crema coloranta iti recomand cele de la Bioderma, pe asta o folosesc eu cand mai ies in oras.
Sper sa te fi ajutat. O zi buna!

| Ivnedelcu a răspuns:

Poţi să încerci un fon de ten de la Vichy.
Citez de pe blogul "Blog de make-up":
(...) "Pentru acelea dintre voi care au posibilitatea sa achizitioneze MAC, va puteti uita pe spate si veti gasi notat asa NC 35, NW 25, C3 etc. C este un ten galben, W este un ten roz iar N este neutru, foarte rar intalnit in stare pura, deoarece de obicei intra in combinatie cu alta culoare. "