Asa apar la toata lumea. Dar nu te stresa, ca a doua zi trec. Singura solutie ar fi sa te epilezi cu o seara inaintea evenimentului la care vroiai sa porti ceva scurt
Eu crema de galbenele am vrut sa ti-o recomand, dar daca zici ca n-a functionat cu ea atunci ti-as zice sa incerci ca dupa epilare sa faci un dus in care sa-ti faci un gomaj la pielea de pe picioare. Adica sa iei niste zat din cafetiera si sa-ti freci bine picioarele cu el ( gomajul asta se foloseste si pentru fata) dupa care sa te dai cu o crema hidratanta. Dar repet, NU garantez ca iti face bubitele sa dispara pe loc, ele cam au nevoie de cateva ore pana sa-si revina.
Stiu ca exista o crema speciala pentru asa ceva, am vrut sa imi cumpar si eu odata, dar n-am mai apucat. Mergi la o farmacie sau la Plafar si intreaba acolo.
Nu te epila numa cu apa.
Daca nu ai o crema speciala pentru epilat apoi poti folosi sapunul.merge foarte bine.si te faci si fina
Sper ca te-am ajutat :*
Poi vezi ca iti apare asa daca folosesti lama si te epilezi pe uscat, fara apa ...am patit si eu asa
ejwihss întreabă: