Si eu cam cazut acum cateva saptamani in cap si am avut coaja. La mine nu a ramas semn sau cicactrice. Foloseste cateva zile Mibazon ( la farmaciile veterinare stiu ca nu esti animal dar am cazut de vreo 200 de ori ci cea mai buna alifie s-a dovedit a fi asta ) si pune plasture sau pansamnet. Nu iti inlatura coaja mai repede decat cand cade ea pentru ca intr-adevar iti va ramane semn Sa te faci bine Fundoi?
Semnele nu dispar de la sine dar o crema care ajuta la vindecare este cea de galbenele[gasesti la orice Plafar]
Daca nu iti vei racai coaja eu stiu ca nu iti va ramane semne.Eu iti recomad sa iti dai cu "nidoflor".
Eu am probleme cu ochii si st destul de documentata in acest domeniu.Depinde de cat de mare e julitura dar se poate sa iti ramana semn.In orice caz mai bine du-te la farmacie, spune-i vanzatoarei ce ai patit si poate iti recomanda ceva.Dar cu siguranta ar trebui sa te dai cu ceva daca vrei sa ai garantia ca nu iti va ramane urma
Daca nu ma insel, crema cu vitamina A sau E, oricum la farmacie o sa-ti spuna ce e bun...Sau crema cu galbenele, ajuta la cicatrizare si calmarea durerilor. poti incerca la farmacie...