| MarieBGossipGirl a întrebat:

Imi puteti spune vreun remediu intr-adevar efectiv pentru cosuri si pete negre pe fata? (va rog vreo reteta, masca care o pot face acasa) Multumesc Anticipat**))

3 răspunsuri:
| AndraNicoleta a răspuns:

De facut in casa e mai greu pentru ca nu stiu cat ai putea face rost de ingredientele necesare, dar o sa-ti spun ce trucuri stiu eu.
Impotriva punctelor negre sunt bune citricele, asa ca iti poti face o masca din zeama de lamaie, zeama de portoclae si zeama de kiwi (cate 3-4 picaturi din fiecare), tinuta pe fata aproximativ o ora, dupa care te clatesti cu un gel de curatre.
Pentru acnee ai putea incerca celebra masca cu aspirina. Se obtine din 3-4 aspirine, suc de lamaie, 1 lingurita de miere si 1 lingura de iaurt. Aceasta masca se aplica o jumatate de ora pe fata, dupa care se clateste.
Si ar mai fi una foarte simpla pe care mi-am aplicat-o si eu mai de mult. Zdrobesti 2 rosii decojite si ti le intinzi pe fata intr-un strat dens. Le tii 30 de minute, dupa care te speli cu un gel exfoliant.

Sper ca ti-am fost de folos!
Numai bine!

| andree1705 a răspuns:

Punctele negre, nu dispar orice crema ai folosi. Dar, pot disparea printr-o metoda nu tocmai ortodoxa. Sa le scoti. Desigur, IN NICI UN CAZ nu le scoata fara sa fi pregatita. Pregateste apa fiarta, pune musetel in apa, apoi stai deasupra ape si acopera atat capul tau cat si apa cu o patura. Uitasem sa precizez, apa pune-o intr-un lighean.
Dupa ce ai stat vreo 10 minute deasupra ei (Stiu. transpiri foarte tare si simti ca nu mai rezisti), ia pansament steril si cu ajutorul lui scoate punctele negre. Apoi pune putin spirt pe un disc demachinat (sau vata) si da-ti cu el in locurile unde ti-ai scos punctele negre.

Pentru cosuri functioneaza cremele si solutiile de la Gerovital Plant si Masca de Argila.

| FantasyAngel a răspuns:

Cauta pe net masca cu aspirina si miere. E foarte usor de preparat si e chiar bunicica. O folosea si Michelle Phan fata care face tutoriale despre machiaj pe youtube.