| victory a întrebat:

Salutare...mi-am cumparat epilator,dar nu ma folosesc de el pt ca ma doare ingrozitor de tare crying imi spuneti va rog si mie poate niste sfaturi ce-ar trebui sa fac inainte de a incepe epilarea..........please......va multumesc anticipat......pup dulce.....

8 răspunsuri:
| eek a răspuns:

Parca am raspuns la intrebarea ta. dar inca nu a aparut raspunsul. cu cuburi de gheata in tr o punga.si tii cateva sec pe piele.si dai cu epilatorul dupatongue

| Elena_1106 a răspuns:

E mai bine daca mergi la cosmetica doare mai putin. Eu cel putin ma distrez, m-am obisnuit si cu epilatorul dar mai bine e la cosmetica SINCER!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu as zice un peeling

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Mergi mai bine la un cabinet specializat sau aplica metoda lui Eek.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Fa un dus sau o baie calda inainte sa te epilezi.

| samantha_4979 a răspuns:

De ce nu incerci sa te duci la un estetician si sa iti faci o epilare completa cu ceara, si apoi sa folosesti epilatorul pentru a'ti tine "parul din scurt". Asa nu va mai durea asa rau, pentru ca sunt mai putine fire de par de smuls...winking

| ammodytes a răspuns:

Inainte de a te epila fa un dus si incearca sau o baie ca sa ti se deschida porii pentru a fi mai usor de epilat.

| Brigitta a răspuns:

Prima oara zic sa te duci la salon sau sa incerci cu benzi reci depilatoare. Si apoi cand vezi ca iti creste inapoi folosesti epilatorul. Firul este mai mic si mai subtire, nu o sa te doara asa tarebig grin