| denismaria92 a întrebat:

Salutare. Mi-am cumparat niste colanti Army Style si nu stiu cu ce sa ii "asortez". Ce sugestii aveti? Cu ce sa ma incalt si ce gen de bluze sa imbrac? + accesorii. Mersii happy

Răspuns Câştigător
| MalleusMaleficarum a răspuns:

"Army Style", adică (,) cu imprimeu de camuflaj?
Păi cu topuri ( mă refer la bluze în general, indiferent că-s tricouri, maieuri ş.a.m.d ) negre, gri, albe şi în culorile care se află pe colanţi ( cum sunt nuanţele de verde, maro etc. ), cămăşi în aceleaşi culori, geci de piele, de blug, bocanci, tenişi, încălţăminte sport, ghete sau botine în picioare ( de aceleaşi culori menţionate mai sus ), iar ca accesorii, ceva care să nu fie de prost gust sau de piţipoance.

5 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Un cardigan mai colorat sau chiar si gri sau negru, un tricou simplu pe dedesubt, botine sau ghete si ca accesorii nu ar trebui sa incarci tinuta, poate 2-3 bratari si un colier mic la gat.

| tr3ig a răspuns:

Pune si tu niste poze cu tine imbracata in ei ca sa iti putem spune la sigurwinking

Răspuns utilizator avertizat
| tr3ig a răspuns (pentru AskVlad):

Ma copilu tatalui, sa stii ca uneori mai are si asta o relevanta, se vede ca nu prea ai fost cu fete la cumparaturiwinking

| JulyStorm a răspuns:

Botine, colantii mentionati, un top alb lejer si lungut pana la jumatatea fundului si o gecuta neagra scurta.