| Zambaretu1 a întrebat:

Salutare. O crema/Solutie ceva. sa curete fata de puncte negre, si alte cele adica sa fie fata fina si deschisa la ten. Multumesc happy.
Cu spirt merge?
Ce crema/solutie sa-mi iau?

8 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Spirtul il aplici cand ai cate un cos rosu, pentru ca e o infectie acolo. Punctul negru e praf, mizerie, combinata cu sebum din ten deci trebuie scos afara. Dupa ce faci o baie de aburi, strangi la baza lui si ar trebui sa iasa usor. Poti incerca si o exfoliere saptamanala. Totusi cel mai bine e sa mergi la un salon, iti rezolva acolo toate problemele astea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Să stai 10 minute deasupra unor aburi de ceai de muşeţel proaspăt fiert, cu un prosop pe cap care să permită aburilor să intre, apoi punctele negre sunt foarte uşor de scos, după care să aplici o cremă pentru calmarea pielii sau dacă nu, poţi merge la şedinţe de cosmetică la salon.
Te pup!

| laurentiu80 a răspuns:

Depnde ce pct negre ai. Dc ai doar cateva pe obraji, nas sau frunte si nu ai si porii dilatati, ai putea incerca niste creme mai blande gen Keracnyl, Sebium AKN, Hyseak de la Uriage( te dai seara cu ea). Dar trebuie sa folosesti crema respectiva ceva timp.

| catalinaicg a răspuns:

Infuzie de ceai de musetel, adica faci ceai si il pui intr-o oala ceva si stai deasupra ei atat cat suporti tu dar cu un prosop ( sa nu iasa aburul) si apoi le scoti. si te freci cu un prosop aspru pe fata ( unde ai puncte negre). Cei care au tenul gras trebuie sa faca acest lucru destul de des, adica o data la 2-3 zile.

| elievonc a răspuns:

Incearca un gel de curatare cu care sa te speli pe fata dimineata si seara.Eu recomanda gel spumant de curatare de la ivatherm(dezinfecteaza foarte bine fata si este bun si pentru prevenirea cosurilor) face pielea foarte fina si curata.
Costa vreo 50 de lei, dar merita si iti ajunge destul timp..are vreo 250 de ml parca :*

| D0A1V2i3d7 a răspuns:

Crede-ma am avut probleme mari cu acneea si am folosit toate produsele ce colegii mei le scriu dar am gasit la farmacie o crema preparata in farmacie care iti si deschide tenul si stii iti face fata foarte FOARTE fina.Eu zic sa incerci la farmaciile din oras fiindca nu stiu unde stai.Cu placere!

| SufletPierdut a răspuns:

Fara spirt! laughing Incearca sa te freci cu malai umed pe fata daca vrei leac babesc, daca nu.du-te la farmacie si intreaba acolo

| ovygava a răspuns:

Du-te la o farmacie care are laborator propriu si iti face o crema special pentru tenul tau. cele din comert nu au cine stie ce efect...