Buna, eu am breton intr-o parte si am parul putin cret, daca iti faci breton intr-o parte trebuie sa il aranjezi in fiecare zi. daca nu sta bine intinde-l cu placa si lasa-l putin ondulat la varfuri(daca nu ai placa poti sa il piepteni cu un piaptan subtire cand este ud) dupa acea dal pe o parte si aranjeaza-l cu celalalt par lung, apoi pune putin fixativ(nu trebuie neaparat daca sta), daca bretonul e mai scurt nu o sa stea bine daca e cret, trebuie placa, cred ca o sa-ti stea bine, dar nu daca il faci mai scur, mai lung cam de la nas pana la barbie, sper ca te-am ajtat :*
Cred ca pana la barbie nu s-ar mai increti chiar asa de tare...adica doar la varfuri ar mai fi ondulat...cred ca asa o sa fac
Ar merge sa indrept parul cu perie de indreptat? ca am si as putea face asa
Da se poate, cand e ud sa il ti drept cu peria si in acelasi timp sa il usuci cu feonul, dar doar suvita cu suvita si sa il piepteni din cand in cand cu capul in jos.o sa stea si cu mai mult volum :*
Mersi:*
Nu merge link-ul. Dar, daca ti se increteste foarte tare, nu cred ca o sa-ti stea bine cu breton. Eu am parul ondulat si mi-am facut breton.Nu a aratat prea bine.Am regretat apoi.Si in plus, daca nu iti sta bine trebuie sa astepti ceva timp sa-ti creasca parul in fata dinou.Eu te-as sfatui sa nu-ti faci breton daca ti se increteste parul tare, dar e alegerea ta. Daca nu risti, nu castigi.
Bafta!
Https://www.facebook.com/photo.php?fbid=176318992533612&set=t.10 0004665369695&type=3&theater
Hm,eu stiam ca daca ai parul lung e incalcit.Dar ma rog.
Da, eu mi-am facut breton intr-o parte si a crescut lung Problema este ca nu mai vad nimic cu un ochi