Da, unii se inchid, iar altii se deschid, pana pe la 20 de ani; oricum esti destul de deschis pentru orice scop practic, dupa fotografie.
Nu te stresa, nu se va lua nimeni de tenul tau. Circula doar glume despre cei mai negri, la noi in tara. Nu se da nimeni perfect.
Am un prieten mai "negru" din copilarie, odata cu maturizarea, s-a mai deschis. Cand era mic, era mult mai negru, mai si mergea an de an la mare, ziceai ca e afro. Acum e doar brunet, tenul ii bate spre alb.
Dar cum spuneam, nu te stresa cu amanuntul asta, culoarea pielii chiar nu e o problema.
Wtf co*e, fii tu insuti.
Tu trebuie sa te accepti pe tine in primul rand asa cum te-a conceput mama natura.
Nu breh, era bolnav. Nici macar atita nu ati aflat pana acum?
Atunci bafta sa gasesti pe cineva care sa te accepte cand tu nu te accepti pe tine.
Torni o galeata de vopsea albă pe tine si gata esti alb, sau smîntînă că este mai gustoasă.
Dap, japonezii sunt foarte albi daca nu sunt bronzati si maro daca sunt bronzati. Japonezii care nu stau la soare sunt mai albi ca majoritatea romanilor.
De fapt nu: la japonezi e sic sa fii cat mai alb, ca nobilii nu ieseau in trecut la muncile campului si d-aia erau mult mai albi ca restul.
Dacă încerci diverse tratamente iti distrugi pielea.
Rămâi așa cum te-a lasat Dumnezeu
De exemplu îmi plac băieții bruneți, nu ăia albi ca varul.
Pai eu nu vreau să fiu alb ca varul! Eu vreau sa fiu mai deschis cu cateva nuante adica sa fiu acceptabil, nu alb ca varul!
Multi imi spun ca nu sunt Brunet, is negru(! Daca vrei facem schimb de Facebook-uri