anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt baiat, am 14 ani, iar parul meu este de un saten f. inchis. As vrea sa fie un pic de tot mai deschis. aproape pare negru, dar la lumina se vede ca-i saten. As vrea un saten putin mai deschis si am inteles ca se poate face cu apa oxigenata. Am inteles ca pentru a decolora ca lumea cu apa oxigenata, trebuie aplicata des. Asta daca se doreste un blond sau ceva de genul...sa inteleg ca eu trebuie sa o aplic o singura data? Nu vreau sa se observe f. tare... vreau doar sa fie putin mai deschis. happy

5 răspunsuri:
| asko a răspuns:

Treaba cu apa oxigenata e cam complicata, mai degraba vopsea

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Tunde-te scurt.

| LaR1sA a răspuns:

I'ati un decolorant din magazin si stai f putin cu el... daca vrei sa fii sigur ca iti iese nuanta dorita mergi la un coafor si intreaba o tipa de acolo cam cat trebuie sa stai cu crema aia pe cap ca sa devina cum iti doresti!

| maryana5 a răspuns:

Incearca sa te vopsesti. Cu apa oxigenata am auzit ca accelerezi procesul de incaruntire a parului. straight face
xoxo, mary peace sign

| maryana5 a răspuns:

Sau alta solutie ar fi sa-ti dai cu gel de par thinking daca zici ca se face mai deschis la lumina atunci gelul e solutia. Aplici pe par si va luci, desigur si nuanta deschisa se va iviwinking
xoxo, mary peace sign