| nyoentox2002 a întrebat:

Salutare! Sunt chiar așa urat?
https://m.facebook.com/profile.php/?id=100052858363293
La mine alte poze ies bine iar altele nu, la pozele care ies bine zic așa:Oare așa arat și în realitate! Una mi-a zis că sunt mai negru in realitate decat in poze! o fata acum 2 zile a zis că arat a tigan coclit????????

13 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Problema nu este in tine, ci in poze!
Nu degeaba se spune FOTO GRAFIE, adica desenarea luminilor.
Fotografierea este o arta, nu numai o simpla apasare pe butonul camerei!
Fa-ti cateva sute de poze in diferite locuri, unghiuri de vedere, lumini si alege ceea mai buna dintre ele, pe care s-o postezi!
Poti cere si ajutorul unor fotografi experimentati.winking

| nyoentox2002 explică (pentru Bula):

Degeaba arăți bine in poza daca în realitate ești altfel

| Bula a răspuns (pentru nyoentox2002):

Daca poti arata bine in poza (ne-prelucrata, doar aleasa), atunci poti arata si mai bine in realitate!
Pentru asta ai nevoie doar sa stai si sa te arnjezi in fata unei oglinzi mari.
Nu strica sa ceri si parerea unor femei/fete din preajma ta!
Le rogi frumos sa te ajute, cum sa te aranjezi, sa arati bine.winking

| GabiDumitrescu a răspuns:

Stai breh calm, arati ok. Ce naiba e aia tigan coclit? Si eu m-am urcat odata intr-un taxi fara sa ma uit la sofer, era un tigan cu moaca de cutzitar. Am intrat cu el in vorba, unul dintre cei mai misto soferi de taxi cu care am mers vreodata. Am si prieteni care au mecle de interlopi si ei sunt profesori universitari + fac bani la greu in privat, sunt niste nume in domeniul lor de activitate, deci e fix zero modul in care arati. Cred ca ti-au mai zis si altii pe aici, nu doar eu - lasa timpeniile cu modul in care arati si focuseaza-te pe ceea ce te ajuta cu adevart - cum esti, ce esti, ce stii sa faci, ce principii si scopuri ai.

| relian a răspuns:

Stii ce cred eu? Tu nu faci absolut nimic pe acasa, te plictisesti de moarte si nu mai stii la ce sa te uiti, apoi iti vin idei de astea timpite laughing vii pe aici si bagi tot felul de intebari aiurea.

Arati a om normal, oamenii au culoarea pielei de la alb deschis pana la negru f inchis, asa ca toti is normali.
Eu nu vad sa arati a tigan, chair daca ai tenul nitel mai inchis.

Altceva ce banui, legat de faptyl ca unia te face tigan, ar fi ca tu le vorbesti unora mai altfel, mai de sus, asa ca ei se simt deranjati de cum le vorbesti tu si te fac tigan si ce mai spui.

Si eu am glumit cu tine de cateva ori, apoi tu ai trecut la atac laughing cam la fel se intipla si cu tine cand vorbesti mai altfel altora.

Acu ce faci, stai si te uiti toata ziua in oglinda, de parca ai fi femeie laughing sa vezi, oare arati a barbat mortal sau fatal.
Care te place, o sa te placa indiferent cum arati, iar fetele, fiecare este atrasa de un anume gen de barbat, asa ca tu daca cauti sa te dai la fete ce nu le esti pe plac, mergi mai departe, asta nu inseaman ca esti urit, ori tigan.

Te pomeni ca vrei sa fii tipul ala de mascul placut de orice femela laughing

| nyoentox2002 explică (pentru relian):

Am intrat pe live pe tiktok la una care dă note și am vrut și eu o nota că tot omul și a zis că am față de țigan coclit, apoi m-am prins tare și am injurat-o in privat, eu mă aprind foarte tare când cineva se ia de genul meu, Faza e că sunt și zodia taur

| relian a răspuns (pentru nyoentox2002):

Si tu pe tiktok tiai gasit sa ceri pareri laughing fii serios amice, ala e ceva asa gen gradinita, toti slabi cu duhu si mai stiu eu ce categorii acolo ii gasesti.

| nyoentox2002 explică (pentru relian):

Tiktok e o platformă normala că Facebook și Instagram

| relian a răspuns (pentru nyoentox2002):

O platforma normala cu oameni anormali laughing de aia ai primit raspunsul ala, asa de frumos laughing

| StoicAnalysis a răspuns:

Pai si ar trebui sa te intereseze pentru ca?
Vorbeste cu alta fata si gata. Nu trebuie sa-ti bati capul pentru cineva care nu te place.
Si in plus, sa zicem de dragul discutiei ca esti urat. Daca afli ca esti urat, ce poti tu sa faci in cazul respectiv? Daca te plangi despre asta, nu o sa te faci mai frumos si nici nu schimbi perceptia celorlalti din jur despre tine.
Tot ce poti face este sa te ingrijesti pe tine cat de mult posibil atat fizic cat si psihic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da-o-ncolo de xenofoba.
Totusi, in toate pozele esti trist. Pune una mai vioaie ca arati bine

| nyoentox2002 explică (pentru anonim_4396):

Am făcut un test de depresie pe internet și mi-a dat depresie extremă

| Davyduchiha2001 a răspuns:

Sa ști că asta contează mai puțin cu toate că nu ești urât, bucură-te că esti sănătos, ai un acoperiș deasupra capului, și că ai familia lângă tine, nici nu poți să îți închipui cât de binecuvântat esti, bucură-te și dăi slavă lui Dumnezeu, văd copii bolnavi, chiar și pe Facebook și eu personal nu îmi mai doresc nimic, ii mulțumesc Domnului Isus că mă ține sănătos, că am o familie binecuvântată, și asa te sfătuiesc să faci și tu pentru că esti mult binecuvântat, și în legătură cu ceea ce ai spus tu, lasă totul să vină de la sine, nu te mai stresa, că fata potrivita o sa vina la momentul potrivit, ai grijă de tine