| ionut133 a întrebat:

Sunt in clasa a 12-a si as vrea sa imi fac o rinoplastie! Nu stiti as putea sa o fac in vacanta de iarna? (este vreun cabinet deschis in perioada aia, e recomandabil etc?) Si ar trebui sa ma astept ca lumea sa se comporte diferit cu mine dupa operatie? Adica nu vreau ca oamenii (mai ales din scoala) sa se uite ciudat la mine si sa zica... "vaii si-a facut operatie estetica"!

3 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Iti trebuie o perioada mult mai lunga pentru vindecare decat cele doua saptamana. de vacanta de iarna. Fiul meu a facut o asemenea operatie ( fractura de piramida nazala vindecata, ulterior corectata prin rinoplastie ) si a trebuit sa treaca aproape o luna pana ce nu s-a mai observat edemul(umflatura).In primele zile dupa operatie, a aratat ca tipul acesta http://botosaneni.ro/......22323.html Programeaza operatia intr-o perioada cand ai la dispozitie un timp mai lung pentru vindecare ( pana la disparitia completa a edemului )--- cel putin 20 de zile, parerea mea.

| ionut133 explică (pentru alessia5158):

Pai ideea de vindecare e sa dispara umflatura... ca restul stiu ca e nevoie de cateva luni! si din cate stiu eu fractura de piramida e mai grava decat o operatie de miscorare a nasului! (poate gresesc)

| alessia5158 a răspuns (pentru ionut133):

Da, asa este fractura este mai grava. Intreaba la un cabinet specializat cam cat timp, in cazul tau, va dura edematierea zonei --- cauta unul cu site si intreaba-i folosind datele de contact de acolo.