| Inkreator a întrebat:

Sunt un baiat de 12 ani si vreau sa imi cresc parul foarte repede, ceva de genul David Guetta. Sugestii? dau Funda!

Răspuns Câştigător
| auroraa a răspuns:

Pai daca vrei sfaturi pentru cresterea rapida a parului, iti recomand sa faci masaj la scalp care stimuleaza cresterea parului, si sa dai la radacini cu ulei de ricin care il gasesti in farmacii care ajuta parul sa creasca happy poti sa faci o tunsoare draguta de genul lui guetta insa un pic mai scurta(ador baietii cu asa tunsoare) ca cu plete lungi nu-s frumosi baietii happy sper ca te-am ajutat, si sper ca iti va sta bine kiss ciao

2 răspunsuri:
| emmachan a răspuns:

Nu ai cum sa "iti cresti" parul, doar sa iti creasca si pentru asta iti pot recomanda un sampon pentru cresterea parului de la Favisan, pret era si inca este presupun de 10 lei si 20 de banihappy eu una folosesc si e f bun, app il gasesti la plafar

| sunshine_5685 a răspuns:

Cumpara de la farmacie ulei de ricin.inainte de a te spala pe cap, aplica la radacina parului si lasa sa actioneze timp de o jumatate de ora.foloseste-l de fiecare data cand faci baie, si atentie:doar la radacina, altfel ti se va ingrasa parul.big grinhappy