Parerea mea este ca trebuie sa il tunzi in primul rand dupa te duci la plafar si iti va recomanda vanzatoare ce sa folosesti
Crema cu ulei de masline, musetel, urzica(pe care le poti gasi la farmacii, eu mi-am comandat de la o firma Krauter) inceraca si ceva uleiuri regeneratoare, in cazul in care folosesti placa/ondulator/bigudiuri electrice, incearca sa nu le mai folosesti. cu toate acestea fiecare are un metabolism diferit, deci nu la toti ne creste la fel parul. sper ca te-am ajutat :*
Ciao. Îmi pare rău pentru problema ta. Şi eu ţin foarte mult la părul meu şi-l vreau lung şi frumos. Uite un articol care te poate ajuta: http://reteteindraznete.blogspot.ro/......-idei.html
Buna! si eu vreau sa-mi creasca parul si folosesc sampon nutritiv favisan pentru cresterea parului, lotiunea cu petroleum de la gerovital, ulei de masline, de ricin, otet de mere si miere, kit de tratament gerovital, lotinea tonifianta contra caderii parului de la cosmetic plant, derul de varfuri de la gerovital plant si keratina lichida!
In primul rand trebuie sa te tunzi. Produse foarte bune sunt cele de la Gerovital...Te sfatuiesc sa le incerci pe cele potrivite problemei tale(Se gasesc atat in farmacii cat si in magazine). Succes!
Ingerash_9146 întreabă:
DaciaRomania întreabă: