| emily_6345 a întrebat:

SAlutare TPU! As vrea sa aflu cum as putea sa am o figura mai atragatoare (adica cum as putea sa slabesc) cel putin cu vreo 5 Kg... ajutati-ma va rog...

Răspuns Câştigător
| Artemisia a răspuns:

Buna.
Pai trebuie sa faci jogging. Extercitii.
Trebuie sa ai o alimentatie sanatoasa.
Incearca sa mananc multe fructe si legume.Incearca sa eviti dulciurile si grasimile. Apoi evita bauturile carbogazoase.Afecteaza stomacul.Supa si salatele sunt cele mai bune.
Daca ai un caine, iesi la alergare in parc cu el.Este foarte bun pentru ati tine companie.
Apoi trebuie sa ai ore de mese fixe.Si ora de somn trebuie sa fie fixa.De ex te culci in jur de ora 22.Nu trebuie sa te culci la ora 22:00, dar sa fie in jur.
Nu trebuie sa iti dai programul peste cap.
Daca respecti toate regulile alea de mai sus, este imposibil sa nu slabesti.

4 răspunsuri:
| Oanna96 a răspuns:

Winsor pilates.le gasesti pe youtube

| KaterinaPetrova a răspuns:

Raspuns alesEste esential in opinia mea sa ai 3 mese pe zi.eu asa am slabit.dim la micul dejun, pranzul la 12 si cina la 6.adica dupa 6 sa nu mai papi tongue daca vrei bei si tu doar o cana de lapte cu cacao sau o cana de ceaihappy poti mesteca gume sa nu mai ti se faca foame.laughing sau daca tie foame fooooame.sa mananci un nestle fitness.happy si poti manca nestle fitness in locul la o masa de exemplu pranzultongue eu asa am slabit. aveam in jur de 60 si 1.70 si acum am 52. aa si desigur faaaaaaaarrrrrrrrrrraaaaaaaa grasimi si prajelihappy poti bea iaurt de acela nutri day de baut.e chiar bun si te ajuta sa slabesti; d FUNDOI?

| NoName8 a răspuns:

Cea mai buna si cea mai sanatoasa metoda aceea de a face sport. Pt 5 kg nu are rost sa tii vreo cura de slabire complicata sau sa te infometezi. Eventual incearca sa renunti la grasimi, nu total, ci sa mananci ff putine grasimi, au si ele rolul lor. Sportul, pe langa faptul ca te ajuta sa slabesti iti intareste tonusul, astfel ca dupa slabire, nu ramai cu piele lasata, ci vei arata de milioane! spor!

| Ionela_1027 a răspuns:

Salut! Eu iti recomand site-ul www.cumsaslabesti.ro

Fie ca tinem sau nu cura de slabire este necesar sa cunoastem modalitatile corecte de preparare a hranei.

Prepararea alimentelor este foarte importantanta deoarece un mod gresit de pregatire a hranei poate duce la pierderea calitatilor benefice pentru organism din compozitia chimica a alimentului preparat. In consecinta hrana poate capata proprietati negative din punct de vedere nutritional aducand dupa sine afectiuni cronice la nivelul intregului organism.

O dieta simpla si la indemana oricui prin care slabiti 4 kilograme in 2 saptamani cu ajutorul piersicilor.

Cand ne dorim sa incepem o dieta pentru a slabi sau pentru a ne ajusta silueta este indicat sa ne axam pe fructele si legumele de sezon, de aceea va propunem o dieta a carui meniu contine piersici; deoarece aceste fructe garanteaza succesul dietei deoarece au un efect extraordinar asupra intregului organism: sunt un remediu impotriva anemiei datorita cantitatii importante de fier pe care o contin, asigura un tranzit intestinal normal, regleaza tensiunea arteriala, ajuta sistemul nervos la o buna-functionare datorita concentratiei ridicate de potasiu, au un efect revigorant in zilele toride deoarece sunt puternic hidratante datorita faptului ca au un continut de 88% apa;.
Micul dejun

- un iaurt 0% grasimi;
- o piersica dupa care se poate servi un mic dejun usor ( de exemplu: cafea cu biscuiti integrali );
Pranzul:

- un iaurt 0% grasimi;
- o piersica;
- piept de pui sau peste la gratar cu legume fierte ( fasole verde, spanac, morcov etc.);
Cina:

- un iaurt 0% grasimi;
- o piersica, daca la pranz s-a consumat pui, seara se mananca peste, iar ziua urmatoare invers;
- o salata usoara (tomate, salata verde ), cu dressing de lamaie.
Este important...

- sa va hidratati corect, adica sa consumati cel putin 2 litri de apa zilnic;
- sa pastrati ordinea iaurt - piersica deoarece asa ajutati tranzitul intestinal;
- este indicat sa practicati sport pentru a garanta succesul dietei.
Succes!