Merge și cu vopseaua, potolește-te. Dacă n-ai părul mai lung de umeri, îți ajunge tub. Citește ATENT prospectul de la vopsea și dă-i bătaie.
Aștept să îmi spui rezultatele.
Dacă ai părul mai jos de umeri și mai lung, pui două tuburi (îți și mai rămâne soluție, dacă nu torni tot și ți-ai pus pă păr suficient).
Vrei natural? Renunță la vopsea, atunci. Și dă-i de zor cu soluție făcută din coaja de nuci (verde - culoarea se duce spre acaju), cu mușețel (cu care te speli și ții ascuns sub un batic sau ce vrei tu niște timp și pe urmă clătești și vezi ce iese - asta dacă vrei mai blond sau să îl mai deschizi).
Poți să mai folosești nuanțator. Șampon colorant. Spray colorant. Sau vopsea. Vopseaua e cea mai bună. Și vezi că primești un sfat beton:
Nu te vopsi în veci, dacă ești la ciclu, că nu prinde și ai să îți dai cu pumnii în cap.
Părul se face nașpa, că asta este. Nu vorbim de fier, vorbim de fire de păr, care sunt extrem de sensibile.
De aia trebuie să îl îngrijești foarte bine, să ai grijă să n-ai prea multe de fire de păr despicate, să îl tunzi mai des (la cineva care are mâna ușoară, ca să îți crească repede), să îl protejezi de soare și alte lucruri. Folosește șampoane bune. Balsam. Măști protectoare.
De distrus, se distruge. N-ai să ai mereu părul pe care îl ai acum. Că asta este. Toate se strică în timp. Nu doar oamenii și părul lor (culmea, vinul devine mai bun, ai sesizat?).
Dacă vrei să stai o dată pe lună sau o dată la două luni, la vopsit și corectat rădăcini și ai răbdare și te ține, fă-o, dar vezi că-i costisitoare munca asta și îți trebuie răbdare.
Dacă nu, lasă-l cum e și nu ți-l mai distruge. Că nu știu cât merită. Succes.