| Unindividn0rmal a întrebat:

Eu am o greutate normala, dar vreau eu din ambitie sa slabesc cam 4 kg. Mentionez ca as dori sa fac acest lucru intr-o luna. Imi dati va rog o dieta sau niste sfaturi? Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| HadesSs a răspuns:

Pentru a slabi sanatos nu e recomandat sa slabesti mai mult de 1kg pe saptamana. Iti recomand o dieta pe care sa o poti respecta care sa contina alimente sanatoase in primul rand iar apoi sa fie in deficit caloric combinata cu miscare(sala, cardio, etc) intr-o luna iti vei atinge obiectivele.

| Unindividn0rmal explică (pentru HadesSs):

Pai spune o dieta de acel fel, atunci.

8 răspunsuri:
| Elena9328 a răspuns:

Sa nu mai mănânci după 18
Sa ai mese regulate
Indicat 3 mese pe zi, fara prea multe dulciuri, și cate un fruct între cele 3. Fără sucuri, sau alte băuturi, doar apa.

| Iuliambt a răspuns:

După părerea mea, nu poți slabi atât de mult în atât de puțin timp. Pentru a slabi, trebuie sa să mănânci puțin si sănătos, fără prăjeli, grăsimi, dulciuri mai ales seara, seara nu trebuie sa mănânci deloc, fructe și legume ar fi indicat sa mănânci și sa faci sport, sa te plimbi, sa alegi puțin, sa faci exerciții chiar și acasă. Bafta multa!

| Unindividn0rmal explică (pentru Iuliambt):

Ce dracu? Nu pot sa iti aleg raspunsul ca fiind castigator, desi vreau. Pur si simplu nu imi arata optiunea.

| Iuliambt a răspuns (pentru Unindividn0rmal):

sad

| Iuliambt a răspuns (pentru Unindividn0rmal):

Ai ales deja un răspuns câștigător

| Unindividn0rmal explică (pentru Iuliambt):

Pai da daca am vazut ca nu pot pe al tau.

| julliema a răspuns:

Sport mult (Kangoo Jumps pe mine m-a ajutat enorm) combinat cu sedinte de masaj (spre exemplu anticelulitic), sedinte de X Body, presoterapie, tunel, sauna, alimentatie sanatoasa. Variante sunt, depinde ce iti permite si buzunarul. Nu cred ca iti recomanda nimeni diete, nu sunt sanatoase si in cele mai multe cazuri iei inapoi in greutate. Nu ai specificat varsta, un factor foarte important. Mult succes si mai ales Rabdare!