Daca vorbim strict din punct de vedere fizic mie nu imi plac foarte mult. Nu stiu daca barba ar face o diferenta sau nu, cred ca depinde de la persoana la persoana. La unii baieti pare mai armonios, la altii nu. Sincer, ii prefer mai mult daca isi prind parul intr-o coada sau intr-un coc. Dar, este o preferinta personala. Dupa cate observi, sunt fete carora le plac astfel de baieti.
Daca ar fi sa vorbim din alte puncte de vedere, nu ma deranjeaza. Chiar am avut un prieten foarte bun cu parul lung, cam cum spui tu si nu si-l prindea in niciun fel.
E treaba fiecaruia cum isi poarta parul sau barba. Mie nu imi plac barbatii cu par lung, nu mi se pare ca exprima nimic parul lor. Barba imi este indiferenta
Si ce cum ai reactiona/ce parere ai avea despre un astfel de baiat/barbat daca ar trebui, de exemplu, sa stai langa el si/sau sa imparti (o vreme) aceeasi camera?
Pai e diferenta mare de la a nu imi placea cu ii sta lui parului si de la am imi placea de o persoana. Cel mai bun prieten al meu a avut parul lui vreo 5-6 ani la rand, dar faptul ca arata ca o maimuta nu inseamna ca nu imi mai este prieten
Am un coleg, par lung şi barbă îi stă foooooarte bine :3.
Şi de parcă nu era de ajuns mai cântă şi rock.
De cele mai multe ori persoanele (ma refer la barbati) cu parul lung asculta rock.
De asta merită apreciaţi mai mult.
Dar el cântă
Mi-e indiferent. Atata' timp cat sunt persoane agreeabile, cu mentalitati deschise, pot sa aiba si dread-uri si creste de tip punk.
Trebuie totusi precizat ca, dpdv strict estetic, prefer baietii cu parul lung - dar asta doar in cazul meu, neavand devieri hormonale.
Eu sunt baiat(15 ani) am par drept si lung.Nu ascult rock sau alte chesti de genul asta.Pur si simplu asa imi place. Exact atat de lung e: https://www.google.ro/......ps?/imgres
Dar la școală nu-ți zice nimic dacă îl lași desfăcut sau îl prinzi în coadă?
Norvegianul întreabă:
Georgian1992 întreabă: