| nairpic a întrebat:

Salutare tuturor!big grin Am si eu o problema happy.De fiecare data cand ma dau cu ceara de par,,, parul o ia razna adica nu il pot modela deloc cum vreau eu cand incerc sa i lridic in sus cateva fire de apr raman aiurea ridicate altele raman in jos (scuze pentru exprimare ) Am vazut prin video-uri oamenii isi modelau foarte frumos parul cum vroiau cu mainele.sad Eu incerc sa il asez intr-un fel el n usta deloc sta aiurea sad Am si parul cam mic. Ce pot face?

Răspuns Câştigător
| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Iti sta super parul in imaginea pe care ne-ai aratat-o. Poate e probelma si de ceara pe care o folosesti, incerca ceara de par de la garnier, au produse foarte bune si ieftine. De asemnea tot de la garbnier iti recomand gelul de par survivor, o sa iti sta parul foarte tare, practic pot sa spun ca se face ca si acele de cactus.

3 răspunsuri:
| nairpic explică:

Iti arat o poza cu mine :) http://imageshack.us/photo/my-images/855/image29d.jpg/
Ce zici imi sta bine asa? Parul ridicat tot in sus? Sa il las asa pana ce mai creste ca sa imi pot face acea tunsoare? Vreau doar o parare daca vrei :) Craciun Fericit :*

| nairpic explică:

Ok mersi mult pentru parere :* O sa imi cumpar ceara de la garnier sau gel de la survivor.Acum cred ca ai fost sincera ca imi sta bine happy si cred ca ai fost. Craciun Fericit :* big grin

| Keety a răspuns:

Nu iti mai da cu ceara daca vrei sa-ti stea drept incearca placa. Poate parul tau nu e potrivit pentru ceara

fundita? :*
Craciun fericit