| LifestyleDorina18 a întrebat:

Salutare tuturor!

De mâine vreau să încep un post pe apă de 10 zile. Deci am 70 de kg iar pentru înălțimea mea este nevoie să am 53 kg și m-am gândit să țin acest post.
Mentionez că știu că ar fi mai bine să slăbesc cu un mod de viață sănătos dar nu mai rezist.
Vreau mai repede să-mi văd corpul meu slab. Planul meu e următorul.
10 zile-apă
2 zile-sucuri
8 zile-fructe și legume.
După o să introduc mâncare gătită (în porții mici).

Ce părere aveți?
Cine a mai ținut post pe apă?
Aștept experiența voastră

8 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Deci, in traducere, planul tau este sa ajungi la urgenta si sa stai vreo doua luni cu perfuzii pentru ca esti inconstienta.

| AntoniaBlanaru a răspuns (pentru johnnny123):

Numai ajungi asa usor la urgență in ziua de azi? ma rog la dumnezeu sa imi scoată in cale un spital care sa faca exact ce ai zis tu tatălui meu pentru ca din cauza unor probleme de natură gastro cel mai probabil refuza sa mănânce sub argumentul ca nu intra 70 de ani aproximativ 40 si ceva de kg

| alina2k18 a răspuns:

Am tinut post pe baza de apa dar formata si din alcoolwinking laughing
Eram cam trista ce sa zic, dadui ceva kg jos dar dupa ce am fost happy si m-am bagat pe mancat iar le-am pus la loc laughing
Clar noi nu te putem opri sa iti duci planul la capat [ desi garantez ca dupa 4-5 zile de apa o sa cedeziwinking ] dar macar pe perioada asta cat vrei sa practici acest regim stai in casa si ia vitamine, nu iesi asa afara pe caldurile astea nemancata ca lesiniwinking oricum vei da in hipoglicemie doar cu apa si o sa mergi prin casa tinandu-te de pereti dar macar nu esti pe straziwinking lesinata.

| Anonima163333 a răspuns:

Salut.Nu te-as sfatui sa incepi aceasta "cura"Mai bine fa-ti un program in fiecare zi.Iti voi da un exemplu;
MICUL DEJUN
-un terci de ovaz(gustot si de asemenea, satios)
-o omleta cu legume
-o felie de paine prajita si un ceai
GUSTAREA DE LA 11
-un mar
-baton fitness(nu stiu cat de sanatos este, important e sa nu mananci in fiecar zi la fel)
-o para si cateva capsuni
PRANZ
-peste si legume coapte
-orez cu carne de pui
-o supa-crema de legume
GUSTARE(de preferat la 2-3-4 ore dupa pranz)
Aici iti voi propune sa mananci fructe sau 2-3 tablete de ciocolata neagra
CINA
-branza cu rosii
-paine neagra cu sunca slaba si salata verde
-conserva de ton cu un castravete
Incearca sa mananci la ore fixe.Bea multa apa, minim 2, 5 l pe zi.Cel mai important lucru daca vrei sa slabesti este SPORTUL.Fa 30 de minute pe zi. Daca poti mai mult, ar fi excelent.
Cere-mi ajutorul daca mai ai nevoie.Numai bine!

| millar a răspuns:

Buna, ma aflu cam exact in aceiasi situatie si cu greutatea si cu rabdarea dar hai sa iti povestesc ceva.
In trecut am avut 59 de kg si am vrut sa slabesc dramatic cat mai repede si am mancat numai orez, cate putin cam o saptamana si am reusit sa slabesc 3 kg dar dupa nu am mai rezistat si am inceput sa mananc din toate chiar daca timpul a trecut si am inceput sa mananc cat de cat noramal greutatea mea nu s-a oprit a inceput sa creasca de la 59 de kg la 69 in momentul de fata in 8 luni.
In primul rand ce vrei tu sa faci e absurd dar te inteleg o sa iti fie rau o sa fi ametita probabil o sa mori
Iti propun sa slabeste printr o metoda mai buna daca vrei putem incerca impreuna ce zici?

| Anonimus107 a răspuns:

Nu sunt de acord de planul tau, de ce? Pentru ca daca nu mananci deloc in afara de fructe ca e prea putin, devii nervoasa si ametita. Nu merita! Mama mea asa face, nu mananca aproape deloc si e extrem de nervoasa si turbata, nu ma asteptam reactia ei si nu vreau sa patesti si tu! Recomand sa vorbesti cu un instructor sa iti dea niste sfaturi utile pentru slabit! Poti sa faci asta, ai rabdare ca totul vine de la sine! Stiu ca e greu, dar merita efortul nu?

| Anonimus107 a răspuns:

Scuze pentru greseli de scris... =( ma greabeam