E foarte bine ca faci miscare si ca mananci sanatos. Si sa bei apa mai multa e sanatos. Dar cu slabitul nu exagera. 63 kg e greutatea ideala la varsta si inaltimea ta, 59 kg esti deja destul de slaba, la 55 kg deja te apropii de minimul admisibil. Vezi aici:
http://calculator-greutate-ideala.host22.com/
E recomandat sa bei cel putin 2l de apa pe zi si stiu pe cineva care a folosit chestia asta si chiar a ajutat, insa nu am nici cea mai vaga idee pe ce idee se bazeaza (nici nu m-a interesat). Singura problema ar fi ca te poti "umfla" si pare ca esti mult mai grasa, o stiu din experienta si nu arata deloc bine.
Nu prea te ajuta hidratarea... da este recomandat de medici sa bei 2 litri de apa plata pe zi dar trebuie sa ai rabdare si mult joking te ajuta 1-2 ore pe zi si o sa vezi cum cantarul o sa-ti fie prieten funda?
Te ajuta dar o sa mergi.foarte des la toaleta! Bafta! Mananca fructe, dar nu exagera si bananele ingrasa daca manaci mult! Fundita?
Am privit un post de televiziune, unde doamnele acolo spuneau ca fac o cura cu apa.Ele in fiecare dimineata beeau cite un pahar cu apa.In urmatoarea dimineata 2 pahare cu apa si tot asa mai departe spuneau ca poti slabi cu lichid dimineata.Succes