| Blossomis a întrebat:

Salutare tuturor
Sunt fata, am 16 ani si am 1.70.
Acum 2 luni aveam 63 kg si am hotarat sa incerc sa slabesc putin...asta insemnand sa fac mult sport si sa mananc sanatos.
Acum am ajuns la 59 kg si as mai vrea sa slabesc inca 4 kg.
Intrebarea mea ar fibig grinaca beau multa apa ma ajuta sa slabesc mai repede?
Am vazut ca persoanele care vor sa slabeasca beau foarte multa apa.
Ajuta sau nu la slabit?

9 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Te ajuta dar nu asa mult

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Mananca 2kg mere si bea 3l de apa

andreia67
| andreia67 a răspuns:

E foarte bine ca faci miscare si ca mananci sanatos. Si sa bei apa mai multa e sanatos. Dar cu slabitul nu exagera. 63 kg e greutatea ideala la varsta si inaltimea ta, 59 kg esti deja destul de slaba, la 55 kg deja te apropii de minimul admisibil. Vezi aici:
http://calculator-greutate-ideala.host22.com/

Răspuns utilizator avertizat
| Mangustă a răspuns:

E recomandat sa bei cel putin 2l de apa pe zi si stiu pe cineva care a folosit chestia asta si chiar a ajutat, insa nu am nici cea mai vaga idee pe ce idee se bazeaza (nici nu m-a interesat). Singura problema ar fi ca te poti "umfla" si pare ca esti mult mai grasa, o stiu din experienta si nu arata deloc bine.

| TOOL a răspuns:

Nu prea te ajuta hidratarea... da este recomandat de medici sa bei 2 litri de apa plata pe zi dar trebuie sa ai rabdarewinking si mult joking te ajuta 1-2 ore pe zi si o sa vezi cum cantarul o sa-ti fie prietenhappy funda?happy

| NopeCheers a răspuns:

Ajuta dar vei avea probleme cu vezica nu te va tine mult. bafta.

| Suntdoareu2013 a răspuns:

Te ajuta dar o sa mergi.foarte des la toaleta! Bafta! Mananca fructe, dar nu exagera si bananele ingrasa daca manaci mult! Fundita?

| Pussyyy a răspuns:

Am privit un post de televiziune, unde doamnele acolo spuneau ca fac o cura cu apa.Ele in fiecare dimineata beeau cite un pahar cu apa.In urmatoarea dimineata 2 pahare cu apa si tot asa mai departe spuneau ca poti slabi cu lichid dimineata.Succes