| UserRo10 a întrebat:

Salutare. Vreau sa fac cadou de Craciun unei doamne un parfum. Vreau o recomandare de parfum ce se poate lua din Romania si sa fie testat de voi sa fie in buget de maxim 500 lei.
Va rog mult sa imi dati o idee.
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| alexiaA88 a răspuns:

Heyyy, Good girl (unu dintre cele mai bune), Versace bright crystal, Armani emporio stronger with you, tom ford lost cherry, black opium (unu dintre cele mai bune din nou), Scandal- jean paul (miroase uimitorrr), prada paradoxe Milano, miss dior rose, yves saint laurent libre, valentino born in roma, dior hypnotic poison, majoritatea le gasesti in sephora sau pe notino

| UserRo10 explică (pentru alexiaA88):

Prada paradoxe, adjudecat

9 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Parfumurile tin de gusturi sa stii
mereu m-am ferit sa cumpar cuiva un parfum
am cumparat cateva anul asta pentru mine nu si pentru ceilalti pentru ca gusturile...ce imi place mie nu place altora neaparat
Cred ca tot o femeie iti poate recomanda un parfum pentru o femeie, bineinteles conteaza si ce varsta are femeia/fata pentru care cumperi, un anumit tip de parfum se da cuiva care are 15 ani, altul la +30 si alt tip la 50 de ani zic

| UserRo10 explică (pentru Simpatic):

De acord. Conteaza si ph-ul pielii pentru ca parfumul "se aseaza" diferit de la om la om.
30 ani are respectiva

| Simpatic a răspuns (pentru UserRo10):

Clar!

acum ca ai zis varsta, mai trebuie sa intre o userita de-a noastra sa recomande marca si modelul parfumuluiwinking

| relian a răspuns:

Coco Channele Mademoiselle. Asta este cel mai apreciat parfum de majoritatea femeilor, nu cred ca is femei sa nu placa parfumul asta.

Nu stiu cit costa in Ro, dar sigur o dai gata cu parfumul asta.De cand aparu altul mai buna nu s-a facut, cel putin pana acum.Nu conteaza c iti ani are femeie, asta e pentru orice femeie, orice varsta, orice ten, simplu spus, e cel mai bun din toate pctele de vedere.

Mai e unu, mai mult folosit de barbati, dar place si la femei, nu stiu del gasesti in RO A&F Fierce, eu mai bun ca asta nu am vazut altul, cel putin pentru barbati, unele femei folosesc si ele.

Dar pentru ca cel de la chanele e mai cunoscut, ia de ala pentru o femeie, garantat esti vazut bine.

| KovacsB a răspuns:

Poate ai noroc sa fie alergica la tipul ala de parfum sau sa nu-i placa deloc.Sa-i lasi si bonul poate vrea sa-l schimbe.
happy

| Simpatic a răspuns (pentru KovacsB):

Testul la alergeni din diferite produse fie ca vorbim de creme, parfumuri si alte produse cosmetice se face cum crezi? ca si cand testezi parfumul, te dai la incheietura mainii cu potentialul factor alergen si astepti cam 1 ora, daca nu se inroseste si umfla zona pe care ai aplicat, atunci nu ai alergie la acel produs chimic, atentie e diferit de alimente, caci vorbim de produse dermato-cosmetice si parfumuri!
Sunt tare de asta sunt si veteran laughing lauda-ma gura

| OanaChris a răspuns:

Gucci Guilty -> the best.

| CarlaR a răspuns:

Buna! Un parfum foarte bun si puternic pe care îl am este de la My Geisha, Rosé Poudre, un parfum dulce care miroase doar când trece cineva pe lângă mine.Persista de dimineața pana seara pe pielea mea, contează si PH-ul pielii desigur.