| MatildaPetrini a întrebat:

Vreau sa fiu o fata simpla. Cum as putea face asta cu ajutorul imbracamintei, accesoriilor, unghiilor de la maini, parul, purtarea. Sa nu exagerez. Cine imi poate da niste sugestii sau sa creieze niste tinute, chiar ma va ajuta foarte mult. Multumesc.

6 răspunsuri:
| TweetyPwd a răspuns:

Fii atenta : daca procedezi cum fac eu ar fi bine, cred : In proportie de > 75% din lumea din ziua de azi cauta sa se imbrace dupa "ultimul racnet, trend " si cum mai vrei tu sa-i spui, dar daca esti un om caruia ii place sa se imbrace si nu se imbraca dupa 10 stiluri e bine. Faci in felu urmator, iti alegi un gen : hip-hop, rap, classic, dar fii foarte atenta ca cel pe care ti-l alegi sa ti-l asortezi cu trend-ul actual. Sper ca ti-am fost de folos big grin

| firedeaths a răspuns:

cand ai timp stai pe o banca in centrul orasului si uita-te cum se imbraca celelalte fete...

| envy18 a răspuns:

Hei uite un sfat,, Incearca sa te uiti pe internet pe strada la unele fete cum sunt imbracate si incearca sa iti faci o tinuta potrivesti hainele pe care le vezi big grin toata lumea se imbraca dupa felul cum ii place nu lasati "moda" sa va faca niste ObiSnuIti ca toti ceilalti incerca sa fi tu insati cu niste accesori frumoase care sa-ti placa si tiewinking

| lentzig a răspuns:

Pentru a fi ingrijita trebuie ca in primul rand sa ai o dantura ingrijita,un par spalat suficient de des incat sa se vada sebumul,unghiile curate si hainele calcate! parul tuns la varfuri,impletit, coada de cal s-au lasat liber. unghiile:cea mai potrivita alegere este manichiura french, pentru ca e clasica si eleganta.hainele...aici e mai complicat...trebuie sa ti dai seama cu ce te simti cel mai bine:haine sport, casual, elegante. dupa ce iti vei alege stilul totul va fi mult mai simplu.incaltamintea ai grija sa fie mereu curata, iar machiajul simplu:o pudra sau un fond de ten lejer, un ruj mat si rimmel(daca ai peste 16 ani). daca ai sub 16 ani un gloss rosse si o mascara transparenta sunt numai bune\\! incearca sa fii naturala, sa nu copiezi pe nimeni si sa eviti exemplele negative de la tv sau din grupul de prieteni. fugi de vulgaritate si alege simplitatea, combinata cu accesorii de bun gust! sper sa ti fie de folos ce ti am scris aici! bafta!

| maria1135620 a răspuns:

Pentru a fi o fata simpla incearca sa nu exagerezi din nici un punct de vedere, adica nu te imbraca in articole care nu iti vin, sau prea decoltate/scurte si incearca sa eviti combinatiile de prea multe culori.Accesoriile trebuie sa fie alese dupa felul in care esti imbracata.De exemplu nu iti poti lua o pereche de cercei sclipiciosi la trening. Unghiile eu cred ca trebuie sa fie scurte sau intr.o oarecare masura lasate sa creasca,dar nu exagerat de mari si cu aspect ingrijit, tot timpul facute, chiar si cu lac doar.Parul evident ca trebuie sa fie curat,pieptanat si putin aranjat, iar ca si comportament ar trebui sa incerci sa fi politicoasa, asta ajuta cel mai mult. Sper ca am fost de ajutor.

| KellyGreen a răspuns:

Eu zic sa incerci sa fii exact asa cum e stilul tau. Eu una mereu am fost adepta stiluli meu propriu chiar daca rareori ma nimeresc sa port haine la moda si sa imi placa. Tu vrei sa porti stilul clasic dar sa stii ca daca asta nu e stilul care l'; ai avut din totdeauna e greu pentru. ca tinzi sa fi prea simpla. Mai bine ramaii la stilul tau propriu.