| mTw a întrebat:

Salutări TPU

Am şi eu o nelămurire. Deci am o porţiune la păr unde efectiv nu mi creşte.

Uitaţi şi o poză ca sa vă daţi seama despre ce vorbesc. se vede chiar foarte bine acea porţiune.

http://i.imgur.com/9EPCHup.jpg
Bun. Acum întrebarea mea este. Dacă o să mă tund periuţă s-ar putea să-mi crească păr acolo?

Dacă nu... ce-mi sugeraţi?

Vă rog mult fundă.

7 răspunsuri:
| lindemona a răspuns:

In primul rand, uleiul de ricin chiar ajuta la cresterea parului. Poti folosi impreuna cu cateva picaturi de vitamina A uleioasa. Aplici putin ulei pe par, inainte sa faci dus si lasi cateva minute (macar 15-20). Apoi il speli ca de obicei.
De asemenea, caderea parului este cauzata de lipsa unor vitamine si minerale din corp. Eu folosesc partilele Hair&Nail NutriComplex Wellness, de la Oriflame si sunt foarte bune. Nu ingrasa si nu au efecte negative. Insa trebuie sa faci tratamentul timp de 3 luni, pentru a vedea efectele.
Daca tu nu crezi ca astfel de sfaturi sunt utile, cred ca degeaba ceri sfaturi. Nu exista un produs minune care v-a remedia problema in 5 secunde.

| mTw explică (pentru lindemona):

Păi l-am mai folosit şi nu a m-a ajutat

| lindemona a răspuns:

Cat timp ai folosit si cum?

| mTw explică (pentru lindemona):

Păi îl foloseam iarna trecută. îmi făcusem o linia în partea dreaptă şi am dat cu el ca să mi creasca şi nu mi-a crescut. Înainte de baie dădeam unde aveam linia şi apoi peste 10 15 minute mă spălam.

| alexandrualind a răspuns:

Asa esti nascut.Nu iti mai poate creste acolo.Eu spun ca nu e nicio problema. Poti arata bine si asa.

Toate cele bune!

| AmaliaMiha a răspuns:

Ai incercat sa te faci cu ulei de ricin pe acea zonă?

| mTw explică (pentru AmaliaMiha):

Nu cred că ajută