Bună!
1. Nu cunosc site-ul, dar pare cat de cat ok, încearcă să vezi recenziile clienților și să te asiguri că este un retailer autorizat pentru a evita produsele contrafăcute.
2. Casio este un brand destul de popular, cunoscut pentru ceasurile sale foarte fiabile și foarte accesibile. Modelul MTP-V300GB-1A, pe care l-ai descris, este apreciat pentru designul său relativ clasic și pentru funcționalitatea sa, fiind o alegere bună pentru un ceas de zi cu zi
3. Pentru ceasuri similare, îți recomand modele de la Seiko, Citizen sau Orient, care oferă de asemenea calitate, stil și gama de preț similară.
Sper ca te-am ajutat!
Casio este o firmă foarte ok care face ceasuri cu un raport preț/calitate foarte bun. Modelul ăla în particular nu mă încântă, dar asta este o preferință personală. Eu aș merge întotdeauna pe un G-Shock, care costă cam în aceeași zonă de preț dar este în alt stil.
Ai ceas pe telefon la ce mai ai nevoie de ceas casio? Bani aruncati nu il vei purta deoarece vara transpiri si cureaua sau bratara ceasului iti vor faxce rani