Poti incerca tricouri cu desene haioase,funny, blugi deschisi la culoare(sunt geniali)tenesi colorati, Intr-o parte in par poti incerca o clamutsa adorabila.gen:funditsa,si bratari colorate.(asta a fost varianta color)Acum varianta misto :skateri,blugi de culoare inchisa,hanorace largi(gen boy),dar frumoase,ochelarii wayfarer pe cap si gata..ultimul stil :imbracate exact asa cum te simnti :culorile
rosu-energica
roz-speranta,vesela
mov-inteligenta,pasnica,
verde-natura,normala,
negru-trista, deprimata,
alb-amuzanta,
albastru-rece, geniala,
portocaliu-fericita,
maro-obosita,
De aici poti crea tu combinatiile. sper ca te-am ajutat:*. funda?>
Pai eu zic sa incerci niste tricouri mai largi(sau nu)cu tot felul de texte sau print-uri haioase si ai putea sa iti cauti si niste cizme din cauciuc cu animalute ca tot iti plac(sigur o sa fii mai unica)
sper ca am reusit sa iti dau niste idei
Fii originala!
combina hainele cum vrei tu!
si intr-o zii poti sa te imbraci emo in alta casual cum vrei
eu ma imbrac dupa starea de spirit
pune niste accesori potrivite si aranjeazati parul si gata
esti originala :*
Pai imbracate simplu dar si modern combina mai multe stiluri si vezi ce iese vezi ce stil au si ceilalti si te vei hotara tu pa
Toti m-ati ajutat si mersi ff mult :* am luat de la fiecare cate ceva si le-am pus in word si le-am tras la imprimanta sa fiti siguri ca asa o sa ma imbrac mai hoppy! adica stil dala mai jucaus!
Iulia! doamne cat am stat sa anlizez intrebarile tale sa vad daca chiar esti tu!
Georgian1992 întreabă: